Прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем особами Служби автомобільних доріг в Черкаській області за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

У результаті реалізації вжитих заходів структурним підрозділом прокуратури області з питань правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про автомобільні дороги» в діяльності Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

У ході перевірки встановлено факт завищення вартості виконаних робіт за проведений у 2011 році поточний ремонт автомобільної дороги «Київ-Знам’янка», внаслідок чого завищено обсяги виконаних робіт на суму 891 тис. грн., чим спричинено тяжкі наслідки інтересам держави. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Петро І 25.05.2012 07:11
А скільки було понту і переможних рапортів:
http://procherk.info/news/7-cherkassy/4164-na-cherkaschini-pislja-guchnih-dtp-i-rozbitih-mashin-pochali-remontuvati-trasu#comment-16581
А виявляється, просто гроші крали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ужасть 24.05.2012 17:21
В Черкасской области в автодоре или все воры или тупые. Поэтому переская границу черкасской и киевской области сразу понимаешь разницу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100