Колишнього прокурора Шполянського району Олександра Яценка засудили до 7 років ув'язнення за хабар у 70 000 доларів, інформує «РБК-Україна».

Набув чинності вирок Білоцерківського міськрайонного суду Київської області, яким колишнього прокурора Шполянського району Черкаської області визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 368 ч.3, 190 ч.1, 27 ч. 4, 369 ч.1 Кримінального кодексу Україні (одержання хабара, шахрайство та підбурювання до дачі хабара). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Засуджений, будучи посадовою особою, яка займає відповідальне становище, діючи умисно, з корисливих спонукань, протягом липня 2010 отримав хабар у розмірі 70 тис. дол. За виконання дій з використанням наданої йому влади та службового становища. Зокрема, колишній прокурор з метою особистого незаконного збагачення вимагав і отримав від громадянина хабар у розмірі 70 тисяч доларів за відновлення майнових питань останнього», – йдеться в повідомленні.

Прокуратура повідомила, що підсудний отримав покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій терміном на 3 роки. Крім того, все майно, що є власністю засудженого, було конфісковано в дохід держави.


реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Антикор 25.05.2012 15:30
А коли ми прочитаємо те ж саме про Лісового, Дернового і іншу братію?
Аби вибори нормально пройшли, може ще й прочитаємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100