Очевидно, що визнання на урядовому рівні досягнень мера Черкас Сергія Одарича, не сприймається губернатором Сергієм Тулубом

Очевидно, що визнання на урядовому рівні досягнень мера Черкас Сергія Одарича, не сприймається губернатором Сергієм Тулубом

Церемонія нагородження переможців Рейтингу соціально-економічного розвитку «ТОП-100. Кращі міста і регіони України» пройшла 20 жовтня у Києві в Будинку прийомів Уряду. Цей рейтинг є спільним проектом агентства «Кредит-рейтинг» та Української Інвестиційної Газети. Вітав переможців Віце-прем'єр-міністр України Віктор Тихонов.

Переможцями Рейтингу у номінації «Ефективне управління регіоном» стали голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, а також голова Львівської облдержадміністрації; у номінації «Краще місто по рівню економічного розвитку» – Черкаський міський голова Сергій Одарич.

Цікавий факт. На урочистості до Києва їздив учора лише Сергій Одарич. Губернатор, як повідомили у його прес-службі, не їздив на нагородження тому, що у Сергія Тулуба був прямий ефір на телеканалі «Рось». А шкода. Оскільки було б цікаво побачити, як одночасно на всеукраїнському рівні визнаються кращими черкаські мер і губернатор. І це тоді, коли громадськість постійно чує від Сергія Тулуба критику на адресу мера. Найсвіжіша критика лунала з уст губернатора за день до нагородження, 19 жовтня. Сергій Тулуб, відповідаючи на прес-конференції на запитання журналістки, чи буде продовжуватись конкуренція між Тулубом та Одаричем у разі повторного обрання останнього мером, розповів про всі гріхи Одарича, увесь «безлад і проблеми» у місті.

Тож чи хотів губернатор зустрічатися у Києві з черкаським мером і отримувати на рівні з ним привітання від Уряду України? Питання залишається відкритим…

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Віктор 22.10.2010 09:37
На скільки я знаю, то Тулуб отримав друге місце серед усіх областей, а Одарич - лише шосте серед міст з населенням менше 300 тисяч. Тобто Одарич не конкурував з такими монстрами, як Донецьк чи Київ, а Тулуб їх переміг (на першому місті - Дніпропетровськ а область)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Альона 21.10.2010 21:48
цікаво, як би губернатор прокоментував нагородження Одарича. Також цікаво, як Одарич висловився би щодо нагороди Тулуба.

А загалом приемно, що ми не останні. хоча жити від такого високого усвідомлення легше не стало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Гонта 21.10.2010 14:07
Не поїхав, бо знав що не заслужив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Орест Михайлович 21.10.2010 11:09
Гнать нужно *** веником из Черкасской обл. этого странного ***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Gdemoiprobel 21.10.2010 10:27
Зачем с такой замечательной новости делать какой то спор??? Ведь здорово что наш город занял первые места !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100