реклама

реклама

Поки одні сидять на карантині, інші намагаються не втрачати звичайного ритму життя. Біг містом, який не є заборонений у час карантину, черкащанин Олег Волошин використав не просто так, а для створення… малюнку. Біжучи певним маршрутом, він створив таким чином малюнок, та ще й отримав медаль. Фото виклав у мережу і розповів «Прочерку» деталі:

3

– Я програміст, а також бігун-аматор, співпрацюю з компанією Active Bridge - вони часто спонсорують нашу естафетну команду. А зараз у зв'язку з відсутністю офіційних комерційних стартів - бігаю онлайн старти від організаторів бігових івентів New Run. Марафон проводився у рамках онлайн забігу Нова пошта марафон Запоріжжя. Це було 42 кілометри. Внаслідок 4 годинного бігу створив такий «малюнок» на карті міста, – зазначив черкащанин.

2

"Характеристики картини":

Висота - 4 км. Довжина - 3.3 км. "Інкрустація" верхньої частини корони - 31 квартал (2 ряди по 11 кварталів + 4 наконечника + Грецький хрест (5 кварталів)) Час - 03:57:25

"Справжній" час (зупинявся на світлофорах та щоб випити води) - 04:04:04

Витратний матеріал - 0.75 Моршинська

1

– Марафон видався спонтанним - рішення про участь прийняв менш ніж за два тижні до старту. Цілеспрямована підготовка до такої дистанції не проводилася, так як при плануванні бігового сезону 2020 місця для марафону не знайшлося. Але життя бентежне і Весна 2020 (а скоріш за все і весь сезон 2020, так як світла в кінці тунелю щось не видно) у мене тепер пройде з New Run online. Бігти на результат в моєму випадку не варіант, тому згадав про стару задумку, котрій ніяк не випадало змоги та часу на реалізацію - пробігти масштабний "портрет в профіль". А корону вже додав у зв’язку з нинішніми подіями, зробив спершу все у Гугл-меп, а потім і втілив в житті, – каже Олег.

Ідея "бігових малюнків" звісно ж не нова, проте на карту Черкас спортсмени також не часто накладають малюнки. Тепер Олег на пам'ять отримав ще й медаль за пробіг, та найціннішою для нього є все ж забіг торік у Запоріжжі, коли команда черкащан перемогла суперників з усієї України в естафеті на Zaporizhstal Half Marathon і зайняла перше місце.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Дніпро 08.05.2020 08:24
Набігав по маршруту рознесення вірусу пенсам. Ну, молодець, чого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 18000 29.04.2020 23:28
респект!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Vitaliy Bondarenko 29.04.2020 17:50
вітаю, Олег, радий що з тобою знайомий 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100