реклама
Sucurity Police

реклама

Зазначене  рішення виконавчий комітет Черкаської міської ради прийняв вчора, 30 квітня. Зокрема, виходячи за рамки своїх повноважень, міськвиконком дозволив  роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу  сільськогосподарські продукції та квітів, а також міських парків та скверів і розташованих  на їхній території атракціонів.

_kioto_650x410

Про це повідомляє ГУ НП Черкаської області.

Попри те, що прийняте рішення виконкому суперечить  постанові Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виконавчий комітет відмовився його скасувати.

Таким чином керівництво міської ради зухвало ігнорує вимоги Уряду України та свідомо у період пандемії наражає на небезпеку містян і жителів області. І це при тому, що на Черкащині зафіксовано 296 випадків захворювання на коронавірус (6 – за добу), з них 112 – у місті Черкаси, дев’ять осіб загинуло (1 – за минулу добу).

Сьогодні,  1 травня, Черкаським відділом поліції відомості за фактом прийняття виконкомом відповідного рішення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 325 Кримінального кодексу України.

Поліція наголошує на необхідності дотримання вимог чинного законодавства та не здійснювати діяльність, яка, відповідно до Постанови Кабміну Міністрів України, наразі заборонена. Варто наголосити, що карантинні обмеження у випадку позитивної епідеміологічної ситуації почнуть послаблюватимуть із 12 травня 2020 року І робитиме це виключно Уряд України за погодженням із головним державним санітарним лікарем України.

З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Черкаси поліцейські у складі мобільних груп проводитимуть превентивну роботу серед представників малого та середнього бізнесу, а у випадку ігнорування заборони та невиконання законних вимог - притягуватимуть порушників до адміністративної відповідальності за статтею 44-3 КУпАП.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 блазень 02.05.2020 02:17
отже влада в котрий раз прогнулась під чергових прощелиг, яки насправді за роки існування натопили з намисала не на одтн рік карантина, і майже ні чиминеиризикуют ь при аідкритті своіх магазинів, бо заикамлю будуть стояти та заражатися зовсім інші люди, а вони як сиділи вдома так і сидітимуть..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Знову клоуна під танк? 01.05.2020 11:34
Цитую Черкасчанин:
Бедный Волошин

Чому бідний? Бо дурний! :-x
А якщо тупенький - то хто йому лікар?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Мавр 01.05.2020 11:27
Волошин приречений))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 ЮЗР 01.05.2020 11:11
Я б ту Морд...,Бондаренка,Нищ его и Карасы запхал бы в палату до тех что в инфекционке 8) ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Попой чую 01.05.2020 10:59
Так все совпало :-*
Мэр в отпуске, типа я ни при чем если что.
Бурдонос на которую положили, я имею в виду ответственность за все, не наблюдалась.
Ну отменят, или начнется мор от вируса, мы то тут при чем? Я в отпуске, меня там не бульо.
Не будет мора и отменят решение, баллы на выборы уже заработали - "мы ж боролись за вас"
Это "Свободе" и "Нацкопусу" надо отрабатывать, а то точно без денег останутся :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкасчанин 01.05.2020 10:40
Бедный Волошин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100