У ході проведених оперативно – розшукових заходів співробітниками управління оперативного супроводження адміністрування ПДВ УПМ ДПС у Черкаській област встановлено факт порушення вимог податкового законодавства директором одного з підприємств Черкаської області, яке здійснювало зовнішньо-економічну діяльність.

Горе-керівник умисно, в період часу з 01.04.10 по 01.07.11, шляхом відображення у податковому та бухгалтерському обліках підприємства операцій з придбання товару від підприємств з ознаками "фіктивності", ухилився від сплати до бюджету держави ПДВ на суму 1,1 млн. грн. та податку на прибуток  на суму 1,4 млн. грн., а всього на загальну суму 2,5 млн. грн.

За даним фактом слідчим управлінням податкової міліції ДПС у Черкаській області стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

У ході розслідування кримінальної справи підприємство добровільно відмовилось від використання тіньових схем ведення бізнесу та добровільно повернуло до бюджету держави приховані суми податків. про це інформує прес-служба податкової міліції ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100