"Батьківщина" у Черкасах скаржиться на мале своє представництво у дільничних комісіях

"Батьківщина" у Черкасах скаржиться на мале своє представництво у дільничних комісіях

"Батьківщину" обділили. Представників цієї політичної сили найменше у дільничних виборчих комісіях Черкас. Про це під час прес-конференції розповіла журналістам очільниця міської «Батьківщини» Наталя Коваленко.

За її словами, партія висунула 118 представників, по одному на кожну виборчу комісію. - Що ж ми отримали? До складу з представників нашої партії було включено лише 45 членів дільничних виборчих комісій від «Батьківщини». З них — один голова, один заступник і один секретар на всі 123 дільничні виборчі комісії. Інформація ще офіційно не оприлюднена, але наші представники були на засіданні виборчої комісії. Також у нас є висуванець  Микола Булатецький. Він теж дав подання на 118 своїх представників. З них було включено лише 17 осіб. Керівні посади отримали тільки два заступники, - зауважила Наталя Коваленко.

Тим часом, за її словами, Партія регіонів має 362 особи у складі 123 виборчих комісій. З них голів — 48, заступників — 27, секретарів — 26. Комуністи — 217 осіб, з них голів - 13, заступників — 6, секретарів — 14. Народній партії дісталося 228 представників, голів — 9, заступників — 8, секретарів — 9.

- А представники “Батьківщини” навіть не мали можливості представити по одній особі в кожну дільничну виборчу комісію. До їх складу від «Батьківщини», кандидата Булатецького, партії «Реформи і порядок» та Народного руху України входять тільки 77 людей, тобто, 77 комісій мають представництва одного з представників даних політичних сил. До речі, партія «Батьківщина» позбавлена керівних посад не тільки в дільничних комісіях, а й в територіальній виборчій комісії, де в нас лише один представник. Інших просто не включили. Тоді як ми - політична сила, яка на минулих президентських виборах зайняла друге місце по Україні і перше місце по Черкаській області, де проголосувало понад 60 % за лідера нашої партії. Це нам дуже неприємно, м'яко кажучи, і наводить на певні думки, - підсумувала Наталя Коваленко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100