реклама

реклама

«Свободівці» зареєстрували відповідний проєкт рішення та наполягають на висловленні недовіри голові Черкаської обласної державної адміністрації Романові Боднарові. Фракція ВО «Свобода» закликає Черкаську обласну раду підтримати цю ініціативу.

yyry

«Ми бачимо, що рішення центральної влади йдуть в розріз з інтересами громад області, а будь-які комунікації з органами місцевого самоврядування області взагалі відсутні. Окрім того, недовіра до голови ОДА виникла внаслідок систематичного ігнорування пропозицій депутатів Черкаської обласної ради під час формування та внесення змін до обласного бюджету.  Також абсолютно необґрунтованим є неефективний розподіл коштів, спрямованих на боротьбу з епідемією COVID-19. Роман Боднар намагається знищити місцеве самоврядування та перевищує свої повноваження, і ми не можемо стояти осторонь подібного свавілля!», – зазначив заступник міського голови Черкас, Юрій Ботнар.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО "Свобода"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #17 Скоро побачимо? 06.05.2020 09:53
Цитую Не скажіть:
Цитую Кирсан:
По народному це називається "пук-пук", або зіпсоване повітря.

По перше чому не влаштовує. З попередником же прощалися зі сльозами на очах.
Новий керівник фаховий.
Але. Колишня "Солідарність" не підтримає його, бо він від Президентської команди. "Свобода" і "Батьківщина" да і ОПЗЖевське "Відродження", так здається зветься, теж прогнозовано проголосують. Із вагомих залишаються "Черкащани", але попередній вибір керівних органів у облраді наштовхує на думку, що може назбиратися більшість.


міський голова Анатолій Бондаренко, котрий формально перебуває у відпустці за свій рахунок, зустрічався з головою обласної ради
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #16 Знаючий 06.05.2020 09:32
Свобода це те ж саме що сс! Гнати цих покидьків продажних. Фашисти! Лозунги точно як у фашистів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Черкащанин 06.05.2020 09:07
І це пишуть ті гів..нюки що під час пандемії витрачають бюджетні кошти на яйце сволоти та фарбування літака
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 для Григо 05.05.2020 20:45
Цитую Пилипенко Станіслав Григо:
Цитую Volodymyr Rebel:
Ботнар Ю.А. Народився 24 липня 1986 року в місті Кишинів. До 2000 року проживав у Росії. Оскільки мама його росіянка, а тато – українець, Юріго ..
Та яка різниця,хай хоч папуас,але якщо ЗА Україну - брат! ю!!!

А як тепер з мамою-москалькою,А може,все ж тиреба визнати,що нас навпіл розрізати неможливо?

А Вас не насторожує той факт, що фактично вся так звана націоналістична верхівка черкаської Свободи не місцева, і всі примчали з Росії? І примчали в часи коли почала гинути компартія. І як він з молдавським прізвищем, татом молдаваном, мамою росіянкою, народився у Молдові і став українським націоналістом? Точно так, як пан Тягнибок служив у військах підпорядкованим КДБ. І нагадайте собі що у 2014 коли держава була на межі краху, саме Свобода найнепотрібниши м першочерговим Законом про мову віддала Путіну Крим і почала війну на Донбасі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 ALEXANDR LUT 05.05.2020 19:56
Цитую 2:
[quote name="Рятівники"]- Ковбоша О.Р. освіта вища, тимчасово не працює, проживає, Жовтневий район, Миколаївська обл. За сімейних обставини три роки проживала у Росії.

Ця мадам вже пристроєна в департамент соцполітики(ФІЛ ІАЛ СВОБОДИ), де куча "мертвих душ" від цієї партії та постійний трамплін для інших їхніх кадрів, які не ходять на роботу, але отримують незаконно кошти в вигляді зарплати, а потім хизуються, що купляють для лікарень за свої)) свої-нечесно заробені 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #12 Пилипенко Станіслав Григо 05.05.2020 17:49
Цитую Volodymyr Rebel:
Ботнар Ю.А. Народився 24 липня 1986 року в місті Кишинів. До 2000 року проживав у Росії. Оскільки мама його росіянка, а тато – українець, Юрій ще у юному віці зробив свідомий вибір та визначив себе українцем, й вирішив повернутися до своєї історичної Батьківщини. Знаючи всього кілька слів з української, Юрій самотужки вивчив мову, яка стала для нього рідною, і відтоді спілкується виключно українською мовою. З дитинства почав багато читати, прагнув до навчання, захопився історією рідного ..
Та яка різниця,хай хоч папуас,але якщо ЗА Україну - брат! Візьміть "щирих українців" Ганну Герман,або цього молодого Чорновола,котрі лизали зад януковичу,то ось таких треба в шию!!!
А як тепер з мамою-москалькою,яка таки ж з мокші? Чи вже відрікся? Чи,може,свої москалі-то хороші,а чужі-таки ж мокшанці? А що ж то -"Москаляку-на гілляку?" А може,все ж тиреба визнати,що нас навпіл розрізати неможливо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #11 Знаючий. 05.05.2020 17:18
Свобода в передсмертній агонії?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #10 Volodymyr Rebel 05.05.2020 15:59
Ботнар Ю.А. Народився 24 липня 1986 року в місті Кишинів. До 2000 року проживав у Росії. Оскільки мама його росіянка, а тато – українець, Юрій ще у юному віці зробив свідомий вибір та визначив себе українцем, й вирішив повернутися до своєї історичної Батьківщини. Знаючи всього кілька слів з української, Юрій самотужки вивчив мову, яка стала для нього рідною, і відтоді спілкується виключно українською мовою. З дитинства почав багато читати, прагнув до навчання, захопився історією рідного ..Та яка різниця,хай хоч папуас,але якщо ЗА Україну - брат! Візьміть "щирих українців" Ганну Герман,або цього молодого Чорновола,котрі лизали зад януковичу,то ось таких треба в шию!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #9 Volodymyr Rebel 05.05.2020 15:53
Думаю,що свободівці праві,що гонять у шию тих,хто скопроментував себе,бо всі папередники від Кравчука до цього Клоуна виявились пі.о.асами,життя плине,а нічого на краще не міняється,усіля кі там Гереги жирують,а прості українці загинаються,тре бі ж комусь розворушити це застійне напівкримінальн е болото!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #8 юра 05.05.2020 14:09
З хворої голови на здорову :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100