Незаконною називає прокуратура міста Черкаси діяльність дитячого табору, що має стартувати 4 червня у місті за підтримки голови Наглядової ради Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ» Валентини Жуковської.

Як йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури міста Черкаси:

«у зв’язку з повідомленням в засобах масової інформації, а саме газетах «Вечірні Черкаси» від 02.05.2012 року, від 23.05.2012 року про організацію Всеукраїнським благодійним фондом «Дитячий світ» дитячого табору із вивчення англійської мови, для дітей віком з 6 по 18 років, з денним перебуванням з 9 до 18 год. у дитячому парку «Казка» в м. Черкаси, прокуратурою м. Черкаси в порядку правозахисної діяльності щодо захисту прав дітей, з залученням спеціалістів органів державного контролю СЕС, Черкаського міського відділу Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області, Територіального управління Держгірпромнагляду в Черкаській області проведено перевірку щодо правомірності діяльності зазначеного табору.

Встановлено, що станом на 29.05.2012 року вже відкрита телефонна лінія, за якою батьки можуть записати дітей до Табору, однак на території дитячого парку будівель та приміщень, придатних для перебування в них дітей, не розміщено. Крім того, органами державного контролю не видавались відповідні дозволи для розміщення, перебування, харчування дітей у Таборі, що в свою чергу унеможливлює контроль за діяльністю дитячого табору. Крім того, коло відповідальних осіб не визначено, мета в статутних документах не відповідає виду інформації зазначеної в засобах масової інформації.

Вважаємо за доцільне звернути увагу батьків, що перебування дітей в таборі може бути небезпечним для життя і здоров’я дітей.

Прокуратурою м. Черкаси вжито заходи прокурорського реагування до організаторів дитячого табору та департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради».

За підписом старшого помічника прокурора міста Черкаси Колчіна В.М.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 ГРицько 01.06.2012 18:03
:D Так,дійсно ще нічого не сталось а прокурор вже **дить....перед тим як давати щось в пресу спочатку перевір інфоромацію!!!! :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Українка 01.06.2012 10:50
Яку альтернативу запропонувала влада ?
Не кожна сімя може собі дозволити оздоровити дітей у літніх таборах , чи на морі, а це прекрасний шанс , щоб діти були під наглядом і не вештались безпризорними у дворах та під магазинами .
А владі мінус у її роботі, крім декларацій нічого немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Вадим 30.05.2012 19:21
Отдаю в табор свою дочь, знаю людей которые организовывают этот табор, не тех которые платят, а тех которые своими руками будут создавать условия для пребывания детей, так вот уверен в ребятах на все сто. Там же будут и дети, племянники организаторов, они ведь не отдали бы туда детей если бы знали, что там плохо. Летом это будет лучшее место для для детей, там ведь будет не только английский, но и много развивающих занятий.
Жаль, что прокуратура снова выступила в роли проститутки наплевав на интересы горожан :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Тонкий намек 30.05.2012 13:42
Цікава позиція прокуратури. Коли журналістка Валентина Васильченко писала стоси листів про загрозу її життя через високу напругу електрики вдома, то загрози вони не виявили. А тут - відразу припечатали. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Дядя Вася 30.05.2012 13:37
Поздравляю прокуратуру- нашла корень зла и проблем.У*****ы.И не стыдно за маразматизм?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 та ти шо 30.05.2012 13:22
Це Тулуб мститься Фірташу за образи честі і гідності. Ще дивись проти Вальки-Ж..... важковаговика Влізла висуне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 саша 30.05.2012 12:34
Цитую Дід, який знає усе:
Відчуваю, що скоро у нас буде новий міський прокурор.....

Прокуратура просто прикрыла свой зад и все. Она же не запретила, а рекомендовала принять меры.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дід, який знає усе 30.05.2012 10:26
Відчуваю, що скоро у нас буде новий міський прокурор.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100