Почесний президент «Азоту» Валентина Жуковська звернула увагу на відсутність ремонту черкаських доріг і пропонує механізми вирішення цієї проблеми.

У рамках тристоронньої угоди про співпрацю між владою та «Азотом» у міський бюджет підприємством вже перераховано більше половини з передбачених 109 млн грн. за купівлю земельних ділянок, що використовує підприємство, Передбачалось, що у 2012 році дані кошти будуть направлені на капітальний ремонт доріг (зокрема проспекту Хіміків та вулиці Першотравневої). Проте сезон для проведення дорожніх робіт уже розпочався, а капітальний ремонт автошляхів у місті досі не розпочато. Головна проблема –  ризик неякісного виконання дорожніх робіт. На брифінгу 28 травня міський голова Сергій Одарич визнав потребу в залученні фахівців для перевірки якості дорожнього покриття.

У такому випадку Валентина Жуковська вважає доцільним запросити до Черкас незалежних експертів, котрі контролюватимуть якість ремонтів і дадуть фахову оцінку причинам постійного руйнування дорожньої покрівлі. Крім того, за її думкою лише сучасні технології ремонту доріг і громадський контроль за якістю робіт у комплексі забезпечать ефективне використання коштів.

- Черкащан вже давно не задовольняє стан міських доріг - понад дві третини городян визначають незадовільний стан доріг як найбільшу проблему Черкас. Черкаси давно потребують вирішення питання з дорогами і важливо що сьогодні завдяки Азоту у міста є кошти на дороги, потрібно лише посилити громадський контроль їх використання, -  вважає почесний президент «Азоту» Валентина Жуковська.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Alex 31.05.2012 11:53
Та вже давно пора починати роботу з ремонту доріг, а то буде як завжди - поклали в листопаді під дощем, а асфальт весь зліз в березні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Конюх_з_Жашкова 30.05.2012 19:15
Слава Жуковській!Слав а,слава,слава! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 черкащанка 30.05.2012 16:53
.......................... Бачте, звернула увагу Жуковська на відсутність ремонту доріг. Та про це все місто тільки й говорить. А де це в нас
"дорожня покрівля"? Переводчик-онлайн - наш друг. Фу! ..............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100