реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко показав у своєму відеозверненні хід дорожніх ремонтних робіт на вулиці Нижня Горова, де, за його словами «років 45 не було дороги».

Бондаренко Нижня Горова2

– Ми розуміємо, що потрібно асфальтувати не тільки магістральні дороги, а й допомагати нашому бізнесу, який працює в тому числі й тут, у промисловій зоні, поблизу вантажного порту, – зазначив Анатолій Васильович. – Тут також розміщено багато гаражних кооперативів, представники яких їздять цією дорогою.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Друг солдата 19.05.2020 18:58
ну чистый фантомас,где он видел дороги в своей голодуповке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Вано 19.05.2020 14:41
Молодец Бондаренко! Дороги хорошо делает!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Бувший 19.05.2020 12:38
Бачили ми вже велтких господарників головна якість яких освоєння в свою кишеню бюджетних коштів. Останній яскравий приклад - горе директор черкаського аеропорту,під патронатом бувшого губернатора "освоєлі" 130млн.бюджетних коштів. В підсумку господарювання нова полоса має в рази гірші показзники ніж стара до ремонту і може приймати не більше трех рейсів на тиждень. Для досягнення такого вражаючого досягнення за фальсифікацією підвели під кримінал порядного бувшого директора, яка б ніколи не допустилаб такого господарювання. Для відома Придніпровський і Апеляційний Кропивницький суди її випровдали. Доречі, великий господарник Делібажак готується на виборах стати мером Сміли, бідна Сміла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 сєрж Монро 19.05.2020 11:04
Він не схожий на мера, він не господарник, а шоумен. Те ж саме що й нинішній президент. Вони гарні в ефірі на сцені, але ж коли будуть працювати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100