реклама
Sucurity Police

реклама

21 травня відбулося засідання новоствореної координаційної ради з питань дотримання законодавства у сфері ведення лісового господарства в Черкаській області. Вищезазначена рада була створена відповідно розпорядження голови Черкаської ОДА №241 від 24.04.2020. До її складу увійшли 13 посадовців контролюючих, правоохоронних, екологічних служб, з них один лісівник – перший заступник начальника Черкаського ОУЛМГ Анатолій Рутенко.

Далі вперше за багато років діяльності управління лісового господарства, прес-служба установи не звітує про свою діяльність, а вдається до крити обласного керівництва.

«Голова координаційної ради  – заступник голови Черкаської ОДА Юрій Безщасний не налаштований на конструктив та аналіз реального стану справ у лісовій галузі… Представники Управління запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Черкаської ОДА стан справ у лісовій галузі вивчають у мережі Фейсбук… Екологічну інспекцію не задовольняє чинне законодавство, представники установи не бажають користуватися документами про заплановані рубки, які є у вільному доступі, а вимагають до себе особливої уваги… Особливо не цікавить керівництво ОДА, а, відповідно, не зацікавило і членів координаційної ради питання ведення лісового господарства іншими лісокористувачами…» – йдеться у прес-релізі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У прес-релізі підсумовується, що «не цікавлять керівництво ОДА реальні проблеми лісового господарства області, які озвучують лісівники – потреба у землях під заліснення, проблеми держлісгоспів з реалізацією деревини та погіршення фінансового стану підприємств, необхідність проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення, які не входять до складу держлісгоспів, неможливість здійснити хімобробіток лісів на всіх необхідних площах та ін»

Врешті у прес-релізі зауважується, що «головним результатом проведеного засідання є той факт, що буде створена ще одна, так звана оперативна мобільна група (група в раді!), яка реагуватиме на плітки, ймовірні порушення у лісовому господарстві, опубліковані, наприклад, у соцмережах».

Видання також готове подати позицію обласної влади на критику з боку релізі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Повний варіант прес-релізу ТУТ.

ЗГОДОМ ПРЕС_РЕЛІЗ ЗНИК З САЙТУ ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 456 25.05.2020 22:02
зайдіть на сайт декларацій хочаб рядових службовців цієї богадельні-охренеть! і нікому не цікаво, на яку з/п це куплено! де правоохоронна "богадельна"??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 інна 25.05.2020 18:44
А що скажуть лісові барони, коли порівняють їх офіційну зарплату з вартістю маєтків, автомобілів, іншого добра, нажитого ними "непосильним трудом"... Голові ОДА за те, що розворушив лісову мафію - респект!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 007 25.05.2020 16:20
Якщо так все погано в лісах, то чому все так добре в лісників? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Чемерис 25.05.2020 15:26
а лісовози їдуть і їдуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 правда 25.05.2020 15:04
головним результатом проведеного засідання є той факт, що буде створена ще одна, так звана оперативна мобільна група......." - так от чого бояться лісівники! вони бояться контролю!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100