реклама

реклама

Учора відбулася процедура розкриття конкурсних торгів із закупівлі робіт з реконструкції покриття проїзної частини черкаських вулиць. Участь у тендері взяли двоє учасників – із Харкова і Харківської області. Зокрема документацію на торги подали ТОВ «Сталь конструкція» (м. Харків) та ТОВ «Управління механізації агрошляхбуд» (Харківська область). Обидві фірми мають досвід у ремонті доріг. Вони ремонтували вулиці, проспекти і мости у Харкові та області, інформує пресс-служба міськвиконкому.

Перша фірма – ТОВ «Сталь конструкція» — заявила, що ремонтуватиме черкаські вулиці за 75 млн. 653 тис. грн. А інша фірма — ТОВ «Управління механізації агрошляхбуд» — за 71 млн. 654 тис. грн.

Зачитуючи інформацію щодо другої фірми, голова комітету конкурсних торгів Департаменту економіки розвитку Черкаської міськради Олександр Барабоха зазначив: «ТОВ «Управління механізації агрошляхбуд» є суппідрядниками на багатьох об’єктах «Сталь конструкції»…»


За словами Олександра Барабохи, наступного тижня планується визначити переможця тендеру. Після чого результати опублікують у «Віснику державних закупівель». Загалом підписання угоди відбудеться за 2-3 тижні, після чого переможець зможе приступити до виконання робіт.

– Вас не хвилює, що учасниками тендеру є по суті одна й та ж команда? – запитали журналісти після конкурсних торгів Олександра Барабоху.

– Правову оцінку нехай цьому дає антимонопольний комітет, правоохоронні органи тощо. Ми не можемо робити висновки стосовно того чи вони є пов’язані фірми чи там є узгоджені дії. Нехай відповідні органи цим займаються.

Довідка:

Черкаські вулиці ремонтуватимуть за рахунок коштів, отриманих від випуску муніципальних облігацій. Цінні папери були випущені і продані минулого року. Загалом за ці кошти ремонтуватимуть вул. Котовського, Ільїна, Благовісну, Смілянську, Хрещатик, Козацьку та Одеську. Також ремонтуватимуть проспект Хіміків.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Семен 31.05.2012 20:50
Цитую dybr:
..і для психіатрів теж :-*

В першу чергу самі ж "правоохоронці".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Валентина 31.05.2012 19:46
Цитую dybr:
..і для психіатрів теж :-*

Это точно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 dybr 31.05.2012 16:33
..і для психіатрів теж :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Оксана Колісник 31.05.2012 15:38
Та для правоохоронців в Черкасах - море всього цікавого!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100