До чергової частини Придніпровського райвідділу міліції звернувся 26-річний житель міста Черкаси, який повідомив про розбійний напад. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Схвильований господар розповів правоохоронцям, що по обіді коли він саме перебував вдома почув, як у двері квартири хтось постукав. Не запитуючи хто прийшов, чоловік відчинив двері. До квартири відразу вломились двоє невідомих, обличчя яких приховували маски. Зловмисники накинулися на господаря квартири, зв’язали його та почали бити, вимагаючи 20000 гривень. Але отримати гроші нападникам так і не вдалося, в той момент коли вони знущалися над своєю жертвою, "вибиваючи" жаданні гроші, до квартири увійшла дівчина, яка винаймала кімнату у господаря квартири. Вочевидь поява квартирантки налякала зловмисників і ті схопивши перше що потрапило до рук – дві флеш-карти і мобільний телефон, кинулися навтьоки.

Пораненого господаря забрали швидка допомога. Розпочалися оперативно-пошукові заходи спрямовані на встановлення особи злочинців та їх затримання. Два дні плідної роботи дали очікувані результати. Оперативники отримали цінну інформацію – до скоєння розбійного нападу можуть бути причетні двоє рідних братів зі Смілянщини. За місцем проживання чоловіків не виявилося і правоохоронці почали пошуки втікачів. Як встановили працівники карного розшуку, старший з братів переховувався у Київській області. Наступного дня він був затриманий. Меншого брата було знайдено в Кіровоградській області. Затримані, усвідомлюючи що покази свідків та речові докази діють проти них повністю, у всьому зізналися. Затримані розповіли, що злочин вчинили за проханням товариша, який пообіцяв затриманим кругленьку суму в якості винагороди за  «вибитий» з його боржника борг в розмірі 20 тисяч гривень.

Наразі речові докази вилучено. Придніпровським райвідділом міліції, відносно братів порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (Розбій) та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За скоєння такого злочину Закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Подальшу долю рідних братів зможе визначити лише суд, який поставить останню крапку в цій справі. Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Оксана Колісник 04.06.2012 12:51
Цитую Василь:
брати Кличко в дії :D
До чого тут Кличко? Навіщо це?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Василь 04.06.2012 11:54
брати Кличко в дії :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100