Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю за результатами проведених перевірок за спецоперацією «Інтелект» виявили 6 злочинів у сфері інтелектуальної діяльності, зокрема 2 злочини за ч. 1 ст. 176 КК України та 4 - за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 176 КК України (Порушення авторського права і суміжних прав).

Під час проведених відпрацювань, правоохоронці виявили декілька фактів адміністративних порушень, за результатами яких складено та направлено до суду 2 протоколи про адміністративні правопорушення.

За результатами проведених перевірок загалом вилучено близько двох тисяч одиниць контрафактної продукції, загальна вартість яких склала понад 50 тисяч гривень. Співробітниками УДСБЕЗ виявлено ряд підпільних цехів, які займалися безпосередньо тиражуванням контрафактної продукції та виробництвом фальсифікованої продукції, зокрема програмного забезпечення та мультимедійних комп’ютерних ігор. Сума збитків, які нанесли ці об’єкти, перевищує 300 тисяч гривень.

Наразі співробітники Упрвління ДСБЕЗ продовжують проводити перевірки та заходи, спрямовані на виявлення і фіксацію фактів протиправного використання об’єктів інтелектуальної власності, інформує прес-служба обласної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100