Пам’ятною стала минула субота для великої групи працівників культури, медиків, вихователів дитсадочка і шкільних вчителі мешканців села Байбузи Черкаського району.



Цей  день громада села провела в столиці, що стало можливим завдяки просвітницькій програмі, яку минулого року започаткував на Черкащині народний депутат України Богдан Губський. У таких культурно-просвітницьких екскурсіях у столиці вже побувало чимало жителів Золотоніщини, Драбівщини, Чорнобаївщини, Канівщини, міст Золотоноша та Канів. Після  відповідного звернення до народного депутата на екскурсії в Києві побували і байбузівці.

– Коли я вітав жителів Байбузів з Днем Перемоги, до мене звернувся місцевий актив з проханням організувати відповідну екскурсію до Києва і для їх села, – коментує народний депутат України Богдан Губський.

Жителі Байбузів переглянули виставу в одному із столичних театрів та відвідали з екскурсією Києво-Печерську Лавру. Нині там завершились роботи з реставрації Лаврської дзвіниці, яка має висоту 96,5 метрів та вважається найвищою в Україні.

Директор Будинку культури села Байбузи Іван Перехрест зауважує, що жителям села не завжди йдуть назустріч в організації дозвілля і відпочинку, а надто – з просвітницькою метою, і тому на цій екскурсії  зібралася вся соціальна сфера села – і працівники культури, і медики, і вихователі дитсадочка, і шкільні вчителі.

Завідуюча дитячого садочка «Веселка» Олена Козловська переконана, що свої позитивні враження та нові знання, які вона отримала під час екскурсії, вона обов’язково передасть своїм вихованцям. Загалом, оцінюючи програму «Освіта і духовність», в рамках якої і відбулася ця поїздка, Олена Володимирівна вважає її надзвичайно корисною, адже вона піднімає загальний рівень тих, хто на місцях працює в сільській освіті та культурі.

Учитель Байбузівської загальноосвітньої школи Лідія Стадник просто подякувала народному депутату за те, що ця поїздка відірвала селян від їхніх повсякденних клопотів: скільки цікавого побачили, скільки невідомого дізналися та ще й напередодні Трійці помолилися в головному храмі країни.

Та й для самого нардепа програма є корисною та пізнавальною: під час безпосереднього спілкування з людьми, за його словами, він дізнається про безліч проблем людей та села загалом, які інколи і не пов’язані з культурою чи освітою, але також потребують вирішення.

реклама

Коментарі  

 
0 #10 бригада 02.10.2012 01:22
одна сільська рада і дит садок бідненьки ніколи не були в Кієве.зброд гнать у шию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Попандопуло 13.06.2012 10:35
А в Миколи Павловича даже шапка лежить помаранчевого і синього кольору...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Кликов 08.06.2012 18:38
Що можна говорити, що команда в Небелиці підібралася така як і він сам***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Андрійко 08.06.2012 16:13
.........................Дочого жадні, що продадуть і матінку рідну
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Іван Васильович 08.06.2012 13:02
Тоді зовсім не зрозуміло, чому Тулуб цього Гендиректора не викинув із крісла і не поставив його в стойло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Бендер 07.06.2012 13:22
А ця вся "братва", що на фото разом із Миколою Павловичем, за кого тільки не голосувала, хто більш заплати то за того вони і голосували... Оце і весь базар
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Губський - молодець 05.06.2012 22:26
Він настільки молодець. що навіть проголосував проти української мови!Нам без різниці - чи за гречку, чи за екскурсію совість продати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Боягуз 05.06.2012 17:02
Генеральний директор СТОВ Іскра Микола Павлович Небелиця завжди підтримував ........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Фелікс 05.06.2012 13:22
Даже ....................... побував у Києві...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 05.06.2012 13:03
Молодец Богдан Владимирович!Лу чше Губский чем региональный Корж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100