реклама
Sucurity Police

реклама

Вихованка гуртка «Вернісаж» дитячо-юнацького клубу «Юність» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру Анастасія Шаповал перемогла в Першому міжнародному литовсько-українському конкурсі малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті».

Її робота була найкращою в номінації «Дружба наших країн» у віковій групі 10-14 років. Юна художниця творить під керівництвом Анжели Коваленко.

Анастасія знову вразила незвичайною технікою виконання роботи малювання кольоровим піском, зуміла відтворити в малюнку поєднанням яскравих кольорів характер українського народу: гостинність, дружелюбність, готовність до єдності дітей дружніх країн.

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 12 червня в м. Київ в Посольстві Литовської Республіки. У рамках співпраці України і Литовської Республіки Анастасія разом зі своїм педагогом і мамою запрошені до Литовської Республіки, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Фінал І-го Міжнародного литовсько-українського конкурсу малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті» проводився у травні Державною службою молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Українським державним центром позашкільної освіти, Міністерством внутрішніх справ України, Посольством України в Литовській Республіці, Посольством Литовської республіки в Україні, Литовським центром дітей і молоді, Всеукраїнською молодіжною організацією «Від серця до серця».


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100