реклама Делікат

Черевко: В області є гарний досвід проведення чесних виборів

Черевко: В області є гарний досвід проведення чесних виборів

Під час наради з питання проведення демократичних виборів губернатор Черкащини Сергій Тулуб надав слово екс-губернатору, голові обласної організації партії “Наша Україна” Олександрові Черевку. Промова останнього була дуже обережна і позитивна.

- Ви всі знаєте, що вибори проходять за новим законом. Це є позитивна зміна, і громадськістю ця зміна сприйнята. Також позитивно сприйнято звернення Президента і наголоси Президента щодо необхідності проведення прозорих, чесних та демократичних виборів. Ми, як уже сказав Сергій Борисович, працюємо в цьому напрямку, підписали меморандум про чесні, прозорі і демократичні вибори з чітким розумінням того, що, по-перше, в області є гарний досвід проведення таких виборів. Тому й на цей раз забезпечення чесних, прозорих і демократичних виборів буде свідчить тільки про зростання демократизму, зрілість у побудові громадянського суспільства, - зауважив Черевко.

Проте, наостанок він вирішив також спробувати озвучити бодай якусь критичну інформацію. Вийшло неоковирно, але вже як вийшло:

- Що по конкретиці кидається в очі, коли їдеш по області, в цілому кампанія іде так, як має йти. Хоча дивує ситуація, коли біл-борд, під біл-бордом лежить зірваний біл-борд і не прибраний, а на горі — чистий новенький біл-борд, і хто до цього причетний із політичних партій... треба на такі випадки реагувати і не допускати їх, - прорік Олександр Володимирович, але всі й так зрозуміли, що він мав на увазі.

Більш різким у своїх висловлюваннях був голова Партії Пенсіонерів України Володимир Матюша. На його думку, подібний захід (нарада) є своєрідним втручанням у виборчий процес.

Матюша вимагає звільнення за адміністративний тиск голів двох районів - Чорнобаївського і Чигиринського

Матюша вимагає звільнення за адміністративний тиск голів двох районів - Чорнобаївського і Чигиринського

- Тут повинні доповідати не голови районних адміністрацій, а ТВК. Може лисиця керувати курятником, Сергію Борисовичу? Я можу сказати — ні! Раз сказав президент звільняти тих, хто використовує адмінресурс, то я прошу звільнити голову Чорнобаївської районної адміністрації Головка, бо він тиснув, і в селі Красенівка не зареєстрували Партію Пенсіонерів України. Те саме я можу сказати — звільнити голову районної адміністрації Чигиринського району, - не на жарт розійшовся Матюша. Хоча потім зізнався, що крім прикростей, ця нарада принесла йому також і задоволення:

- Я сьогодні отримав радість велику — зі мною вдруге в житті поздоровкався Олександр Володимирович (Черевко - Прочерк). Зараз він прийшов хоч трохи до людей, - сказав Володимир Матюша. А що його пустили до мікрофону і дали можливість висловитися, то розповів і про наболіле — мовляв, сьогодні зателефонували йому із ОДТРК “Рось” і запропонували 10 хвилин ефіру за 7 тисяч гривень.

- Прийшлося з партійців збирати гроші, щоб записати на радіоролик. Я сам пенсіонер по інвалідності. У мене доньці півтора року, пенсія невелика. Про що ми можемо говорити? - кричав із трибуни Матюша. Його слова про доньку викликали велике пожвавлення серед присутніх. Так, Олександр Черевко усміхнено озирнувся навкруги і сказав:

- Хоро-о-о-ший пенсіонер!

А “хороший пенсіонер” Матюша виявився ще й журналістом газети “Острів”, і дорікнув Тулубу, бо ніяк не може потрапити до нього на прийом навіть у якості журналіста.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Катя 25.10.2010 17:29
Від президетна, губернатора та влади загалом тільки і чути про
демократичні вибори, меморандуми і т.д. Ось факти порушень- і що? Де реакція?
Ви чули хоч раз, щоб по партійній лінії ПР, до людей що замічені у зловживаннях
хоча б догану виписали, чи з партії кого, хоч показово , виключили....
НІ! Так що призив - "ми за чесні вибори" - смішний з вуст влади!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Землевпорядник 24.10.2010 12:42
Гнусно не то что видеть, а даже и слушать. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Просто знаю 23.10.2010 21:46
Черевко думає:"Хоч би не "пришили" керівництво ОЗУ "Золотопідковна бригада",а там пройдемо, не пройдемо,хмиз з ним!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100