реклама

реклама

Апеляційний суд Черкаської області переніс розгляд справи тещі Вадима Колесніченка Валентини Македон. Як пише у Facebook журналістка Тетяна Шустрова, теща Колесніченка та її адвокати на засідання суду не з'явилися.

Як відомо, Македон звинувачують у тому, що вона напоїла нашатирем свою підлеглу.

За словами помічниці головуючого судді, "пані Македон мала вас попередити, що засідання не буде".

"Тобто, віп-теща уже не просто вдається до заступництва впливового родича, але й сама не цурається керувати в судовій інстанції? Судді налякані, так само, як і прокурор, розбіглися, як таргани - хто куди. Офіційна причина відміни судового засідання - учора захворів суддя, котрий мав розглядати справу - лежить у лікарні", - зазначила журналістка.

Раніше цей суд їздив на виїзне засідання до тещі Колесніченка, інформує «Українська правда».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Шпігель 10.06.2012 09:10
Нехай ще трохи покерує судом. Після зміни влади ці судді із завзяттям посадять і тещу, і Вадика, і іншу голубу братію. У нашій країні намітилася така традиція: влада змінюється, її представники намагаються один одного посадити, лише судді завжди в маслі - при пільгах, недоторканності , великих зарплатах і ще більших хабарях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Василь 07.06.2012 13:03
в Україні суду немає, а є тільки скупі бариги. Населення - в переважній більшості хапуги і жлоби. Тут є ще питання - чи взагалі є така країна Україна. Може давайте назвемо це напівкримінальн е державне утворення Хазарський Паханат? Так, на мою скромну думку, буде справедливо! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100