реклама

реклама

Усі шанувальники торгової  марки «Ласунка» чудово знають, що кожного року по всій Україні «Виробник щастя» влаштовує «Свята морозива», сповнені усмішками та радістю, як дорослих, так і малечі. І хоча ми з нетерпінням чекали на наші традиційні зустрічі цього літа, певні обставини змусили нас відкласти їх на деякий час.

logo2tif_5ee8b03a366f6

Але компанія «Ласунка» не може повністю відмовитись від нагоди зустрітися із вами! Саме тому ми вирішили відправити у подорож по містах країни наше фантастичне ice-creme авто!

вид перед2

І вже завтра, 10 липня, наш неперевершений пікап завітає до прекрасного міста Черкаси. Він буде робити зупинки щастя у вашому місті та пригощати усіх бажаючих смачним морозивом. Окрім цього, на вас чекають чудові подарунки та можливість зробити фото на згадку. Але ТМ «Ласунка» вирішила, що сюрпризів багато не буває, тому у кінці літа усі, хто зробив фото біля нашого «Виробника щастя» матимуть змогу прийняти участь у конкурсі, де головний приз – це яскравий велосипед!

вид зад 2

Дізнатися більше про умови конкурсу, подальший маршрут або запросити нас до свого міста ви можете на сайті https://svyato.lasunka.com/

ТМ «Ласунка» дарує радість!

* На правах реклами

реклама

Коментарі  

 
0 #3 ЮЗР 10.07.2020 07:41
Ууу..а я Хрещатик люблю :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Прикуплю пару пачок 09.07.2020 19:41
Безцінна в господарстві річ. Іржу видаляє не гірше кока-коли. Добре вапняний наліт в кухонній раковині розчиняє. Й не тіко в ній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Батько трьох дітей 09.07.2020 16:56
Хімічне морозиво, фе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100