реклама

реклама

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність службових осіб одного із державних підприємств лісового господарства Черкаської області.

Відповідно до Положення про організацію та проведення аукціонів з продажу необробленої деревини, держпідприємство повинно було реалізувати необроблену деревину за цінами, не нижчими від тих, які були визначені на останньому аукціоні.

Встановлено, що протягом 2008-2011 років працівники підприємства лісового господарства Черкаської області, зловживаючи своїм службовим становищем, продали необроблену деревину за прямими договорами та встановили нижчі ціни. Службові особи таким чином завдали збитків державному підприємству лісового господарства у сумі понад 800 тис. грн.

29 травня 2012 року за матеріалами СБУ військовою прокуратурою Черкаського гарнізону порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем працівниками державного підприємства лісового господарства, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Триває слідство, інформує прес-група СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Шпігель 10.06.2012 09:02
Може, СБУшники ще і справу з мільйонними витратами лісгоспу на портрети Януковича розслідують? Чи це вже за нової влади буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100