реклама

реклама

«Баскетбольний двір» може з’явиться у кожному черкаському дворі. Організатор соціального проекту – ОБФ «Країна Баскетболія» спільно із «Черкаськими мавпами» – запевняє, що баскетбольний майданчик у дворі будинку (будинку, що обслуговує СУБ, ЖБК чи ОСББ), школі чи на території Органу самоорганізації населення можна зробити дуже просто. Для цього потрібне бажання місцевих жителів знайти з-поміж них ініціаторів, подати заявку до «Черкаських мавп», отримати обладнання та встановити його разом із фахівцями.

– Головне у цьому проекті – ініціатива самих місцевих жителів. Бо, як свідчить практика, жителі не бережуть, ламають та не доглядають ті майданчики, що встановлювали комунальні підприємства. Ті ж щити, що встановлювали самі жителі, стоять ще досі. Люди відчувають відповідальність, – говорить генеральний директор ТОВ «Черкаси Баскет» Володимир Гриценко.

Проводячи такий соціальний проект, «Черкаські мавпи» прагнуть популяризувати аматорський та професійний баскетбол, а також здоровий спосіб життя, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Для того, щоб встановити у себе у дворі баскетбольний майданчик необхідне:

- бажання та ініціатива місцевих жителів;

- наявність необхідної території у дворі із асфальтним покриттям;

- віддаленість майданчику від житлового будинку.

За словами Володимира Гриценка, «Країна баскетболія» бере на себе зобов’язання виготовити баскетбольне приладдя та надати методичну допомогу зі встановлення щитів. Решту мають зробити ініціатори.

Тож для встановлення «Баскетбольного двору» необхідно надати на адресу ТОВ «Черкаські мавпи» заявку. У ній вказати: реквізити замовника (ПІБ, номер телефону керівника ініціативної групи або фізичної особи, посаду керівника підприємства, адресу потенційного майданчика), перелік необхідного обладнання та терміни встановлення при отриманні відповідного обладнання.

Питання стосовно реалізації проекту можна надіслати організаторам на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Оформлення заявки можна зробити за адресою: ТОВ «Черкаські Мавпи », 18000, м. Черкаси, вул. Смілянська, 78 (зупинка «Центральний Стадіон»). З питаннями звертайтесь за телефонами: (050)464-18-63, (0472) 63-87-77.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Василь 09.06.2012 10:31
Черкаська міськрада пропонує поставити в кожному дворі по мавпі, чи я щось не так зрозумів??? :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100