реклама
Sucurity Police

реклама

При підготовці до Євро-2012 у черкаському готелі «Дніпро» спершу було заброньовано 200 місць, однак потім потенційні гості від послуг нашого готелю відмовились. Про це повідомив голова фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді, екс-голова облради Володимир Гресь, інформує газета «Вечірні Черкаси».

– Тож черкаські підприємці, які, повіривши в обіцянки влади, мріяли заробити на іноземцях, можуть розслабитись, бо жодних іноземців у Черкасах не очікується. Хіба що когось випадково занесе на Чернечу гору, бо він подумає, що музей присвячено славному футболісту Андрієві Шевченку, – іронізує Володимир Гресь. – То що ж отримають черкащани від грандіозного проекту? Абсолютно нічого! Навіть квитки на матчі не куплять, бо, по-перше, заплатити 300 доларів лише за місце на стадіоні в Києві, не враховуючи дорогу, не кожен пересічний черкащанин може собі дозволити.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 КС 03.08.2012 10:18
А чому гуманітарний екс-віце прим`єр Томенко не організував екскурсій на батьківщину Тараса Шевченка, будучи віце-спікером ВР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Ужасть 10.06.2012 12:45
Хіба що когось випадково занесе на Чернечу гору, бо він подумає, що музей присвячено славному футболісту Андрієві Шевченку, – іронізує Володимир Гресь.
-----
Слова ИСТИНОГО патриота Украины и щірого шанувальника Тараса Шевченка. А вы призываете голосовать за них... Этот тип живет по принципу сгорив мий сарай, той хай горить и хата сусида... А говорите о демократии, о демократической смене власти .... а поступаете как комуняки... мы все разрушим...а потом...потом построим только себе и кумовьям...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Тонкий намек 09.06.2012 15:17
Как всегда, наш "заслуженный экономист" выдает на-гора нетленные истины. 8) А вот что он предлагал сделать, чтобы наши предприниматели все-таки заработали на Евро-2012? Как-никак, Гресь возглавлял Черкасский облсовет с 2006 по 2010 год. При власти ничего не делал, а в оппозиции ничего не может предложить кроме расхожих фраз и констатаций фактов. Впрочем, как и вся нынешняя оппозиция.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 патріот 09.06.2012 15:13
а ЩО ВОВАН ХОТІВ ЦИМ СКЗАТИ? ЧИ ПРОСТО ХОЬІВ НАГДАТИ ЩО ВІН ТЕЖ БУВ ГОЛОВЕЯОЮ ОБЛАРАДИ, МОЖЕ ХТО ЗАБУВ СКІЛЬКИ "ДОБРИХ ТА КОРИСНИХ" СПРАВ ЗРОБИВ ВІН ДЛЯ ЧЕРКАЩАН ДА ЧИ МАЛО ПРИХОПИВ ЗА СВОЄ КЕРУВАННЯ ТАК ПЕРЕЖИВАЮЧИ ЗА ЇХ ДЛБРОБУТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 О.ЧУПРИНА 09.06.2012 09:26
Німецькі туристи на черкащину можуть поїхати.Але для цього потрібна відповідна реклама маршрутів.Один з них може бути маршрут: "Дороги черкащини як пам"ять про війну 1941-1945рр."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100