реклама

реклама

Начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександр Доманський оцінює рівень підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років станом на 1 червня ц.р. в цілому як задовільний.

Зокрема, в області підготовлено 13,6% котелень. Непогані показники щодо вирішення цього питання в м. Черкаси, де з 36 котелень підготовлено 6 (16%) та в Черкаському районі – з 9 котелень фактично підготовлено 2, що становить 22%. Відстає поки що Драбівський район, де ще не приступали до проведення цих робіт.

В обласному центрі планують замінити 4 котли на більш сучасні.

Проводиться до опалювального сезону підготовка теплових мереж – із загальної кількості 550,2 км (у двотрубному обчисленні) підготовлено 50,6 км (9,2%). Нижчий рівень підготовки мають міста Черкаси (4,2%) та Золотоноша (5,2%). При середньо-обласному показнику 5,3%, в м.Черкаси із запланованих 7,3 км замінено 3% теплових мереж.

При середньо-обласному показнику 29%, в м.Черкаси з 82 підготовлено 27 ЦТП, що складає 33%. Відставання з цього показника має м.Канів.

Також триває підготовка систем централізованого водопостачання та водовідведення, 14 % яких вже готові до експлуатації. Краще справилися з цими роботами в м.Черкаси (23%) та Драбівському районі – 25 %, а відстають у м.Канів, де відремонтовано лише 8 % водопровідних мереж. У Черкаському районі взагалі ще не приступили до ремонтних робіт. Про це інформує офіційний сайт Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Марія 09.06.2012 17:24
Буту ніколи. Він до виборів готується. Заганяє в ПРегінів усіх, хто ще рухається і вже ні. В нього інше завдання: не обгадитись, як в 2004...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100