реклама
Sucurity Police

реклама

dost Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства перерахувало в регіони на виконання програми "Доступне житло" 30 млн грн. Про це повідомив заступник міністра Мінрегіону Дмитро Ісаєнко, передає інформагентство УНН.

Дмитро Ісаєнко зазначив, що станом на 1 червня в регіони за програмою "Доступне житло" перераховано в регіони 30 млн грн відповідно до того розподілу, який затверджувався міністерством.

"На сьогодні із 27 регіонів ми маємо 17, які повністю сформували мережу. Тобто є головний розпорядник, розпорядник другого ступення та отримувач коштів. Але є регіони, де ця робота не завершена. Це Крим, Вінниця, Дніпропетровськ, Луганськ, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси та місто Севастополь", – розповів чиновник.

Дмитро Ісаєнко наголосив, що ті люди, котрі відповідають за це, мають у терміновому порядку підписати договори з отримувачами коштів і повністю сформувати мережу.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Оксана Колісник 11.06.2012 07:02
Цікаво, скільки реальних квартир за ці гроші планується побудувати? Бо ж, виходячи з вартості 20 тис. дол. за одну не набирається і двох сотень на всі оті самі 17 регіонів. На кожну область по кілька. Це ж - крапля в морі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100