реклама

реклама

У сесійній залі Канівської районної ради проведено 46 позачергову сесію з дотриманням карантинних вимог. У її роботі взяли участь депутати районної ради, керівники управлінь, відділів районної державної адміністрації, правоохоронних органів, СБУ, інших районних організацій і установ, сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад і запрошені.

Сесію вів голова районної ради Микола Зоць.

к01

На сесію прибуло 22 депутати. Перед розглядом питань порядку денного голова районної ради озвучив ряд депутатських звернень та запитів, що надійшли до районної ради у міжсесійний період, зокрема, від депутатів Миколи Фисенка, Тетяни Дорошенко.

Окрім того Прохорівський сільський голова Віталій Дошка зачитав звернення до депутатів Канівської районної ради з проханням звернутися до голови обласної державної адміністрації щодо призупинення «розбазарювання» Головним управлінням Держгеокадастру в Черкаській області земель, які знаходяться в адміністративних межах Прохорівської сільської ради.

Напередодні пленарного засідання проведено засідання постійних профільних комісій та президії районної ради, на яких депутати детально вивчили та обговорили питання порядку денного сесії.

Ними запропоновано 8 питань порядку денного, та під час обговорення до порядку денного було включено ще три питання, запропоновані депутатом Миколою Фесенком та депутатом Дмитром Мироненком.

В цілому до порядку денного було внесено 11 питань:

1. Про передачу будівлі районного Будинку школярів та юнацтва в оперативне управління комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Канівської районної ради.

2. Про внесення змін до рішення Канівської районної ради від 25.10.2019 № 40-1/VII «Про затвердження фінансового плану на 2020 рік комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради.

3. Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл Канівського району у власність Прохорівської сільської ради.

4. Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл Канівського району у власність Бобрицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 28.09.2016  № 8-15/VII «Про програму організаційного і технічного забезпечення здійснення заходів щодо утримання і використання  об'єктів районної комунальної власності, апарату та структурних підрозділів Канівської районної державної адміністрації на 2016-2020 роки».

6. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2019 № 42-1/VII „Про районний бюджет Канівського району на 2020 рік”.

7. Про внесення змін до рішення районної ради від 27.05.2020  № 45-15/VII. «Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад Канівського району».

8. Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого комунального майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад Канівського району.

9. Про план роботи районної ради на ІI півріччя 2020 року.

10.Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл району з комунальної власності районної ради в комунальну власність сільської та міської ради ОТГ.

11. Про інформацію головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Канівська центральна районна лікарня».

Особливо жвавого обговорення та дискусії викликало питання «Про передачу будівлі районного Будинку школярів та юнацтва в оперативне управління комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Канівської районної ради.», «Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік та питання з розгляду скарги та інформації головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Канівська центральна районна лікарня» Віри Шапошник, в обговоренні якого взяли участь представники громадськості.

В загальному депутати працювали злагоджено і конструктивно, всі рішення було ухвалено майже одноголосно, інформують в виконавчому апараті облради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 И это правильно 26.07.2020 22:41
Дорвись эти юзеры до прав админа, то они там такого натворят!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100