реклама Делікат

Мера Канева зареєстровано на виконання спеціальної постанови ЦВК

Мера Канева зареєстровано на виконання спеціальної постанови ЦВК

Схоже, скандальна історія із реєстрацією чинного мера Канева Василя Коломійця кандидатом на посаду міського голови таки добігає кінця.

Як повідомив “Прочерку” Коломієць, учора ввечері о 18 годині його таки зареєстрували кандидатом.

За словами кандидата в депутати Канівської міської ради від міської партійної організації ВО “Свобода”, представника ВО “Свобода” в Канівській міській виборчій комісії Олександра Скорини, є також рішення Черкаського окружного адміністративного суду про дострокове припинення повноважень всього складу Канівської міської виборчої комісії по позову іншого кандидата в мери Ігоря Сухобруса, представника міської організації партії “Союз”. Це рішення суд прийняв в ніч з 23 на 24 жовтня. Але 24 увечері комісія прийняла рішення подати апеляцію на це рішення суду.

Що ж до реєстрації Коломійця, то є постанова ЦВК № 484 від 23 жовтня “Про окремі питання діяльності Канівської міської виборчої комісії Черкаської області”. Цією постановою ЦВК зобов'язала Канівську міську виборчу комісію зареєструвати Коломійця кандидатом на посаду міського голови. Канівська міська комісія вчора ввечері таки виконала це рішення ЦВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100