реклама
Sucurity Police

реклама

21 липня 2020 року Ватутінський районний суд виніс вирок у справі пошкодження майна політичної партії ВО “Батьківщина”, а саме агітаційного намету під час президентської виборчої кампанії, пише 18000

Як встановило слідство, 25 лютого 2019 року місцевий житель у селі Єрки, що на Катеринопільщині, здійснив наїзд автомобілем на агітаційну палатку. На думку слідства, такі дії були вчинені умисно і підпадали під кваліфікацію “хуліганство”. На пошкодженому майні була зображена безпосередньо Юлія Тимошенко та її політичні лозунги, зокрема стосовно “Нового курсу”.

У власних пояснення обвинувачений розповів, що нібито не мав умислу, а наїзд здійснив випадково, хоч і має 24 роки водійського стажу. Потім, як розповів обвинувачений, він ще раз сів за кермо, аби продемонструвати присутнім, як саме спутав педалі та повторно здійснив наїзд на майно партії.

Заслухавши доводи сторін та розглянувши надані докази, суд прийняв рішення засудити чоловіка до 1 року та 3 місяці ув’язнення із випробувальним терміном у 1 рік. Вирок може бути оскаржений у Черкаському апеляційному суді.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100