реклама

реклама

Поява нового Закону України «Про адміністративні послуги» нині дає змогу мерії Черкас більш жорстко контролювати видачу дозволів та довідок. Адже дозвільні органи міста зараз «взяли моду» протерміновувати цей процес і вчасно не виконувати свої зобов’язання.

За словами керуючого справами Черкаського міськвиконкому Миколи Кудрявцева, мерія нині звернулася з офіційним листом-попередженням до тих посадових осіб, які вчасно не надають необхідні документи. У разі ігнорування – будуть накладатися штрафи.

– Деякі служби протерміновують дозволи та довідки через нестачу «робочих рук», – говорить керівник Єдиного дозвільного центру Руслан Стемповський. – У такому випадку ми радимо збільшувати штатну чисельність, щоб громадяни не відчували дискомфорту та вчасно вирішували свої справи.

Особливо сповільнюють роботу Центру надання адміністративних послуг:

- Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Черкаській області (деякі справи датуються 2009 роком. Загалом – понад 100 справ без відповіді),

- Міськрайонне управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі (протерміновані дозвільні справи від 2010 року. Загалом – понад 170 справ без відповіді).

Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100