реклама

реклама

208950-1 Туристичне агентство «Сільпо Voyage» — лідер в сфері туризму, що пропонує величезну кількість турів в будь-який куточок світу. За досить недавнє існування агентства його послуги по достоїнству встигли оцінити українці в Києві, Харкові, Львові, Броварах, Одесі. І сьогодні послугами цієї надійної компанії можуть скористатися жителі Черкас. Нещодавно в місті відбулося відкриття філії туристичного агентства, яке можна відвідати за адресою бульвар Шевченка, 207, де розташований ТЦ «Будинок Торгівлі».

Туристичне агентство почало свою діяльність в 2014 році і за цей час воно по праву вважається одним з кращих в Україні. Співробітники компанії — справжні професіонали з величезним досвідом роботи в сфері туризму, які зроблять вашу подорож яскравою і незабутньою, втіливши всі ваші мрії в реальність.

Турагентство «Сільпо Voyage» — подаруйте собі подорож мрії

Туристичне агентство Сільпо Voyage пропонує велику кількість найрізноманітніших турів в будь-яку точку світу. Ми тісно співпрацюємо з кращими компаніями туристичної індустрії та організуємо подорож на вищому рівні. Персонал турагенства здатний задовольнити вимоги навіть найвимогливіших клієнтів, які хочуть отримати найбільш оригінальний і креативний відпочинок.

Кожен клієнт зможе гідно оцінити ряд переваг компанії:

  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • безпеку і комфортність кожної подорожі;
  • команда професіоналів;
  • широкий спектр послуг, що надаються;
  • високий рівень сервісу, швидкість і надійність;
  • професійна юридична підтримка протягом всієї поїздки;
  • ідеальне співвідношення оптимальної вартості та пакету послуг;
  • цілодобова робота з клієнтами.

Турагентство здійснює повну підтримку туристів протягом усієї подорожі.

Туристичне агентство «Сільпо Voyage» — якісні послуги з організації подорожі на будь-який смак і бюджет

208950-2

Ділові і розважальні тури, цікаві екскурсії, дитячий, пляжний і активний відпочинок, морські круїзи і гірськолижні курорти – перелік послуг компанії не має кордонів.

Звертаючись до наших менеджерів, ви можете бути впевнені, що фахівці компанії не тільки забезпечать вам найвищу якість обслуговування на професійному рівні, а й зможуть повністю задовольнити ваші запити, забезпечуючи бажане співвідношення якості і вартості послуг.

На офіційному сайті туристичного агентства: https://www.silpovoyage.ua/, ви можете скористатися простим і зручним сервісом пошуку оптимального туру. Заповнивши всі графи в формі пошуку, ви зможете відразу побачити всі можливі варіанти подорожі. Також ви можете відправити заявку на підбір туру нашими фахівцями або відвідати новий офіс в Черкасах. Вони оперативно підберуть оптимальний варіант саме для вас.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Зінченко 14.08.2020 06:47
туризм помножено на нуль по всьому світу і це надовго......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Достойная альтернатива 13.08.2020 21:55
Сильповским вояжам это дикий туризм. Надёжнее во всех планах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Бувший 13.08.2020 19:10
Цікаво, кого вони планують обслуговувати вТоргаше,маса тур операторів працюють на дому, або маленьких офісах.Система айтітурта прямі договора тур.агенціями пра цюють будь де, ще й знижку більшу отримають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100