реклама
Sucurity Police

реклама

Близько п’ятої години ранку до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернулася 60-річна жінка у стресовому стані. Одяг потерпілої був забруднений плямами крові.

Жінка розповіла правоохоронцям, що декілька хвилин тому на одній з центральних вулиць міста, поблизу Будинку піонерів, невідомий чоловік, застосовуючи фізичне насильство, заволодів її сумочкою.

На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група, а потерпілу негайно було доставлено до міської лікарні для надання медичної допомоги. Медики встановили, що в жінки – перелом кісток носа, забійні рани голови та струс головного мозку.

Правоохоронці дізнались від жінки лише загальні прикмети нападника. Через декілька годин міліціонери встановили особу таксиста, який підвозив клієнта саме до того місця, де невдовзі було скоєно напад. Таким чином до поля зору правоохоронців потрапив 20-річний непрацюючий житель міста Сміла. Проведеними оперативно-пошуковими заходами місце знаходження зловмисника було встановлено протягом доби, а його самого затримано та доставлено до міськвідділу міліції.

Під час слідства молодий чоловік розповів, що повертався додому на таксі після відпочинку в розважальному закладі. На півдорозі хлопець вирішив вийти із автомобіля та пройтися пішки. У ранковий час вулицею йшла самотня жінка. Молодик наздогнав її, наніс в обличчя декілька ударів. Коли його жертва втратила рівновагу, нападник вирвав з її рук сумочку з речами й втік. Викрадену сумочку розбійник приніс додому і заховав, щоб не бачили батьки. У сумочці був мобільний телефон «Самсунг», банківські картки, пенсійне посвідчення та грошові кошти в сумі 10 гривень. За місцем проживання затриманого було вилучено вищевказані речі.

За цим фактом стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, інформує прес-служба обласної міліції.

За вчинення такого злочину законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100