реклама

реклама

 Виконавчий комітет Черкаської міської ради своїм рішенням №820 від 6 червня затвердив тарифи на додаткову платну послугу, що надається "Черкаською міською аварійно-рятувальною службою" суб’єктам підприємницької діяльності. Наразі мова йде про присутність рятувальних постів та човнів служби на трьох приватних пляжах: «Рів’єра», «Бочка» та «Митницький». Надання допомоги на пляжах, які перебувають у комунальній власності, як і раніше буде здійснюватися безкоштовно. За наявною інформацією, питання штрафів і надання платної допомоги по рятуванню населення на річці Дніпро міськвиконкомом не визначено.


Водночас, окрім "Черкаської міської аварійно-рятувальної служби" у місті існують й інші рятувальні підрозділи, які здатні надавати оперативну, професійну, кваліфіковану, а головне – безкоштовну допомогу кожному, хто її потребує. Зокрема, у Черкасах, крім пожежно-рятувальних підрозділів Територіального управління МНС, оснащених обладнаними рятувальними човнами, діє аварійно-рятувальний загін спеціального призначення, укомплектований не лише висококваліфікованими фахівцями, а й сучасним обладнанням, спорядженням та технікою, серед якої, крім човнів, є ще й унікальний катер на повітряній подушці.

Не враховуючи етичну сторону справи, Міністерство надзвичайних ситуацій переконане, що життя будь-якої людини, незважаючи на місце та обставини, за яких для неї виникла загроза, безцінне. Тому, докладаючи усіх можливих зусиль, аби надати допомогу людині, що потрапила у біду, Територіальне управління МНС України в Черкаській області вважає питання оплати рятувальних робіт щонайменше неетичним. Про це повідомляє прес-служба обласного МНС.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100