Через епідемію COVID-19 Черкащина, за найгіршими прогнозами, недоотримає в обласний бюджет 106 мільйонів гривень, а за найоптимістичнішими – 70 млн грн. Міський бюджет Черкас недоотримає приблизно 150 млн грн.

cherkaskyj-aeroport1-770x570

У зв’язку з цим добудова Черкаського аеропорту – під питанням. Про це пан Боднар сказав у інтерв’ю виданню «RegioNews».

«Мені здається, що свого часу рішення про добудову аеропорту було прийняте для того, аби освоїти кошти, – припускає Роман Миколайович. – Комплексної стратегії не було. Щоб зараз добудувати аеропорт, повністю потрібно порядку 600 мільйонів гривень. Чесно, я не розумію, як можна було "укатати" 122 мільйонів гривень і не отримати навіть злітно-посадкову смугу, що відповідає технічному завданню. Моє ставлення до цього – розстріляти, повісити, лінчувати. Жарт. А якщо серйозно, то через нинішню історію з аеропортом мав би хтось постраждати. Принципово, це був би прецедент для майбутніх поколінь. Я особисто звертався до директора НАБУ Артема Ситника і просив пришвидшити розслідування. Адже ми не можемо рухатися далі. Необхідно провести техніко-економічне обґрунтування, все прорахувати. З точки зору пасажирських перевезень Черкаських аеропорт не може бути рентабельним, адже Бориспіль не так і далеко. Але якщо говорити про вантажні перевезення, думаю, перспектива є.

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 Черквко 20.08.2020 10:02
Юрій Ткаченко вийшов сухим з води. Хоча він стояв за ******* по аеропорту. І Роману Боднару важко робити вигляд, що він цього не знає. Можна поспівчувати сумлінню очільника ОДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Бувший 20.08.2020 09:38
Технічне завдання по реко5струкції аеропорту було підготовлене бувшою директоркою через київський проектний авіаційний інститут, але там не було великих можливостей для крадіжки грошей. Тоді по ній зліпили крим.справу,по якій її усунули, а потім звільнили з посади, а згодом призначили слухняного, крєпкого господарника Ділібожака, який має відношення до авіації, морська свинка до моря. Потім вони змінили технічне заввдання як треба їм і пан новий керівник його слухняно підписав. За всім цим стоїть бувший губернатор.А директорку за три роки виправдили суди трьох інстанцій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ЮЗР 20.08.2020 07:37
20 августа. Горячая вода, ты где? А-у-у.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100