реклама

реклама

Звенигородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування 74-літньої жительки одного із сіл Звенигородського району.

изображение_viber_2020-08-19_10-19-25-300x228


Про це повідомляють у прокуратурі.

18 серпня до чергової частини Звенигородського ВП ГУНП надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Звенигородського району, про те що, в нічний час, 48-річний односельчанин проник на територію її домоволодіння та вчинив стосовно неї протиправні дії сексуального характеру.

Цього ж дня ґвалтівника затримано у порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 152 КК України (зґвалтування, вчинення дій сексуального характеру, щодо іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у близьких відносинах).

За принципової позиції Звенигородської місцевої прокуратури відносно підозрюваного ухвалою слідчого судді обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100