реклама

реклама Делікат

реклама

Міський голова Черкас  і кандидат на посаду мера Сергій Одарич сьогодні під час прес-конференції заявив, що йому стало відомо “звідки ростуть ноги і вуха” у його двійника - Сергія Олександровича Одарича.

Чинний мер Черкас підозрює колишнього мера у нечесних виборчих технологіях

Чинний мер Черкас підозрює колишнього мера у нечесних виборчих технологіях

- Вилізли вуха по моєму тезці несподівано. Нам все ж таки вдалося знайти цю партію, яка висунула його, і виявилося, що лідер цієї партії — достатньо відома особа пані Луговська. Це саме та пані, яка очолює дочірнє підприємство “Шляховик”, яке було створене попереднім керівництвом асфальтно-бетонного заводу паном Сергієм Якимчуком. Якимчук у 2006 році балотувався на посаду міського голови. Асфальт, який виробляв завод у період правління пана Якимчука продавався через пані Луговську. Пані Луговська, виявляється його прийомна донька у другому шлюбі. Сам Якимчук — людина достатньо близька до Володимира Олійника, виходець із того самого села Бузівка Жашківського району. І коли в період Олійника відбувалася передача половини заводу у власність приватним особам, то якраз тоді й з'явився пан Якимчук, він став акціонером цього заводу і став його директором. І поки асфальт продавався через дочірнє підприємство “Шляховик”, завод постійно виявлявся збитковим. Коли ми змінили керівництво і завод почав працювати напряму, то він відразу став прибутковим, уже три роки він є прибутковим підприємством. А пан Якимчук кілька місяців тому отримав високу посаду в обласній держадміністрації, - розповів Одарич.

Справді, на сайті Черкаської ОДА можна побачити розпорядження губернатора Сергія Тулуба від 1 жовтня 2010 року про призначення Сергія Якимчука на посаду начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

- Звідки вуха і ноги ростуть у наших двійників, тепер зрозуміло, - підсумував Сергій Одарич.

У свою чергу, народний депутат Володимир Олійник будь-яку свою причетність до появи двійника Одарича рішуче відкидає:

Олійник: В технології двійників сенсу не бачу

Олійник: В технології двійників сенсу не бачу

- Так, Якимчук став директором заводу, коли  я був мером. А що — не повинен був ставати? Йому що, заборонено чи як? Питань жодних до заводу не було, поки не пограбували його. Але сама заява Сергія Одарича... як не при пам'яті, я такого і коментувати навіть не беруся (сміється). Я виборами в Черкасах не займаюся. Попередні тижні я працював у Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській областях, сьогодні виїжджаю на Житомир. Мені Черкасами немає коли займатися. Я розумію, що треба пояснити, знайти ворога, з яким треба якось боротися. Але це все вчорашній день. Хай займуться краще справами, а не шукають темну кішку в темній кімнаті, бо її там немає.

- Тобто, ви стверджуєте, що не маєте жодного відношення до появи однофамільця Сергія Одарича?

- Та що я можу стверджувати? Я від вас вперше оце почув і здивований, що серйозні люди можуть такі версії вибудовувати. Я ж не все перекладаю, будемо так говорити, на Михайла Бродського. Де Бродський є, то є, а нема, то нема. Робить корисну  справу — хай робить, де є помилки — я можу критикувати. А тут вибудовувати такі версії, ноги ростуть і так далі. Мені не хочеться просто по судах ходити, бо це даремна трата часу, тяганина і так далі, але я ще раз кажу — це наклеп. Я такими речами не займаюся. І скажу вам відверто, що в самій технології двійників, як людина, яка серйозно багато часу витратила на політику, абсолютно не бачу сенсу. Тим паче, що читав окремі коментарі, що це 0, 3 %. І чого така паніка? Що там таке? Я вам кажу, як людина, яка багато чим займалася вже в цьому житті з точки зору політики: не бачу сенсу в цих двійниках, хоч і п'ять їх буде. А на заяви подібні я відреагую в конституційний спосіб. Бо це нісенітниця, нездорові такі речі відбуваються. Я б подібних припущень не робив би, бо припущення також є наклепом. Версії можуть бути, але тримай їх при собі. А якщо десь хтось чийсь знайомий... У мене в Черкасах всі знайомі. Може тисячі дві-три мене не знають. Усі інші знають, бо я багатьом робив добро, і багато людей працювали під моїм керівництвом. Але це звучить ніби виправдання, а мені немає в чому виправдовуватися,  - сказав Володимир Олійник.

реклама

Коментарі  

 
+5 #9 Санитар 26.10.2010 16:35
Олейник - это бракованная плитка перед драмтеатром, американская закусочная Макдональдас на месте Доски почета г.Черкассы, украденое ограждение по бульвару Шевченка, американский шероле за полбюджета Черкасс в котором сейчас возят покойников...проданный Дом торговли и болото перед ним вместо плитки...но зато двухчасовые выступления нио чем...
Волошин - это украденные деньги на памятник Симоненко а взамен чудовище из гипса, заумные рассказы как правильно закручивать лампочки в уличные фонари, это ресторан Тарантела в 5 метрах от детской площадкой в центре, это...это вааащщее...
Одарич - это хорошие остановки, парки, фонтаны, дорога на Мытнице, по Хрещатику, освещение улиц, детские площадки, пляж на Г.Лнепра, набережная у речвокзала, первые за последние 20 лет новые тролейбусы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 фантомас 26.10.2010 15:50
Полностью соглашаюсь с Детектором!
Деньги на пиар ЛжеОдарыча выкинуты в пустую!
А на счёт правления Олейника...помню какой город был при его правлении! Мусор; в июле "сентябрьская" листва валялась :P ; короче полный мрак и нищета города!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #7 Андрій 26.10.2010 11:00
Чому вас крутить від участі Одарича !? ***Одарича треба змінити на іншу людину, кандидатів багато достойних! від мягкого до гладкого .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Елена 26.10.2010 09:18
А вы хотите, чтобы высокообразован ный юрист сложил лапки и сказал:" Виноват! Очень каюсь!"? Он всегда отличался от других тем, что выходил сухим из воды!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Детектор 25.10.2010 23:30
Хто б не зліпив із Гомеза ЛжеОдарича, але він даремно потратив гроші на того*** - справжнього Одарича вже ніхто не зупинить на шляху до другого терміну мерства. Черкаси "регіонали" програли - і це очевидно вже сьогодні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 Сміх та й годі 25.10.2010 23:00
невже ніхто не розуміє, що всі ці двійники і наїзди на одарича - це його дешевий піар???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Юля 25.10.2010 21:52
Це все задумано не вчора і нена минулому тижні, коли Олійника не було в Черкасах. Команду - почати можна і з Дніпропетровськ а, було б тільки кому. Ця усмішка багато про що говорить....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Артём 25.10.2010 20:33
Надеюсь, что у Олейника вообще никогда не появится время "заниматся" Черкассами, хватит уже. Хотя слабо в это верится.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Просто знаю 25.10.2010 20:20
Олійник - це устріца ще та!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100