реклама

реклама

У Черкасах, починаючи уже з цього сезону, баштанні продаватимуть лише цивілізовано – на облаштованих ринках, у магазинах та супермаркетах. Кавунів та динь на газонах чи посеред площ більше не буде, запевняють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Члени виконкому визначились, що є неприпустимим продаж кавунів та динь на вулицях міста, на загазованих перехрестях чи на газонах.

– Цю традицію потрібно викорінювати, – говорить перший заступник міського голови Віктор Беззубенко. – Адже, по-перше, це неестетично, по-друге, торгівля розміщується здебільшого на газонах, що нищить їх. Та й жителі часто скаржаться, що біля «точок» продажу баштанних брудно та шумно.

Муніципальна інспекція візьме заборону розміщення баштанних на контроль не для того, аби оштрафувати порушника, який вже розмістив кавуни на газонах, а має не допустити взагалі появи такого.

Проте днями продавці баштанових культур звернулися до міської влади з проханням виділити місця, які знаходяться не на газонах, не біля основних транспортних магістралей. Віктор Беззубенко дав доручення віднайти такі місця і винести на засідання виконкому проект рішення. А вже члени виконкому визначатимуть, чи дозволяти там торгувати.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Крук 14.06.2012 12:34
Так завжди трапляється коли за реформування буруться люди, які навіть не має розуміння прямої дії. а ще більше - наслідків своїх "ініціатив".
Проблема влади в тому, що вони дивляться на життя із вікна автомобіля, лізуть реформувати транспорт, прикриваючись ЕВРО-4, якого на заправках не ллю, полізли до кавунів, щоб стара бабця, чи дід перли того кавуна спочатку на транспорті, а потім в руках від зупинки до дому бо купили його на ринку чи супермеркеті.
А Беззубенко буде захоплюватися естетикою інфраструктури міста.
Є дві основні естетичні проблеми: колектор і дороги! От після їх доведення до ладу вже можна займатися і кавунами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100