реклама

реклама

Сьогодні між черкаською обласною партійною організацією ВО «Батьківщина» та ГО «Рух реформації» відбулося підписання меморандуму про спільну діяльність на основі християнських моральних цінностей та в інтересах громадян.

З боку партійної організації підпис поставив голова обласної організації Юрій Тренкін, а з боку громадської організації пастор Валерій Бєляєв.

батьків

– У нас всеукраїнське об’єднання перебуває в стадії реорганізації. Приємно, що до нас долучилися люди з високою цінністю, з високою духовністю, тож приємно вітати в нашому рухові громадську організацію, члени якої сповідують ті ж цінності, що близькі мені. Я думаю, що сьогодні ми підпишемо документ, що буде взірцем для всіх інших партій, – сказав Юрій Тренкін.

– Ми до цього йшли кілька місяців, були роздуми, перемовини. Була спільна праця над напрацюванням меморандуму. Ми зважували ризики, своє майбутнє, адже не з кожною політсилою можна пов’язати добрі надії для нашої держави. «Батьківщина» - та партія, яка пройшла складний шлях. І було багато знакових моментів, на які ми спиралися, підписуючи меморандум, – зазначив Валерій Бєляєв.

Обоє учасників заходу зазначили, що прийшли до такого меморандуму у зв’язку з довірою одне до одного.

батьків3

– У нас є майбутнє і добре майбутнє, бо ми думаємо про розвиток країни через світогляд християнина, – сказав Бєляєв.

«Підписуємо даний меморандум про спільну діяльність на основі християнських моральних цінностей в інтересах громадян, громади та зобов’язуємося докладати усіх необхідних спільних зусиль для формування християнського шляху розвитку громади; всебічного сприяння діяльності християнських церков і релігійних організацій, забезпечення свободи совісті та віросповідання; ініціювання, розроблення і підтримка програм, спрямованих на захист сім’ї та сімейних цінностей, недопущення пропагування антихристиянської гендерної ідеології та одностатевих сексуальних відносин тощо», - йдеться в меморандумі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Петрович 30.08.2020 01:32
Перед виборами чого тільки не буває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Черкасчанин 29.08.2020 21:29
Мракобесие на марше.И это 21 век.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Лора Рубченко 29.08.2020 18:39
ЧЕРГОВА КЛОУНАДА ПЕРЕД ВИБОРАМИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100