реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаському районі тривають роботи з реалізації масштабних перетворень, ініційованих соціальними ініціативами Президента України Віктора Януковича. Серед іншого триває робота з повернення частини коштів колишнім вкладникам Ощадбанку.

Впродовж поточного року компенсацію отримують 17140 громадян Черкаського району. Наразі актуалізовано 3282 вкладники колишнього Ощадбанку. З 1.06.2012 розпочато виплати компенсації в розмірі 1000 грн. 269 осіб вже одержали кошти.

На часі подання в установленому порядку на розгляд Кабінету Міністрів та Верховної Ради України проектів нормативних актів щодо запровадження референтних цін на лікарські засоби і медичні вироби; визначення порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для здійснення заходів з реабілітації дітей, хворих на ДЦП; спрощення процедури реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автотранспортних засобів, зменшення розміру плати та скорочення часу її проведення; механізму збільшення розміру допомоги малозабезпеченій особі, яка здійснює догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу; пропозицій щодо удосконаленню системи надання пільг, які будуть реалізовані до кінця цього року. Робота продовжується.

Про це інформують в Черкаській райдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Василь 16.06.2012 10:20
голубим лохоторатчикам кинули чергову подачку :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Кроха 15.06.2012 15:02
Через півроку відбудеться черговий обвал гривні і "вітіною"тисячою як і "юліною" можна витерти за**ицю... :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100