реклама

реклама

Близько дванадцятої години ночі до чергової частини УМВС надійшло повідомлення про те, що в місті Черкаси стався вибух. Терміново на місце події виїхали керівництво УМВС та слідчо-оперативна група.

На місці вибуху, що стався учора в Черкасах біля одного з будинків по вулиці Кірова, експерти-криміналісти вилучили металевий циліндр, тканину, папір і частину пальця руки. Тож міліція припускає, що вибуховий пристрій спрацював просто в руках зловмисника, інформує прес-служба обласної міліції.

Як раніше повідомляла прес-служба СБУ, вибух стався через необережне поводження особи з саморобним пристроєм для незаконного вилову риби.

Підозрюваним у скоєнні злочину виявився 53-річний непрацюючий житель Корсунь-Шевченківського району.

Наразі порушено кримінальні справи за ч.1 ст.. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  та ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України.  За скоєння подібного злочину законодавець передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Ведеться подальше розслідування.

Правами начальника УМВС заступника начальника Соснівського райвідділу міліції капітана міліції Сергія Зганяйка, який особисто затримав зловмисника, нагороджено цінним подарунком.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Василь 16.06.2012 11:27
В дитинстві, напевно, тренувався на кошаках...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Детектор 15.06.2012 15:59
Цитую Кукуся:
В МЧС поступило сообщение о взрыве. А спасатели уже уведомили милицию.

А що це за такий "пристрій для незаконного вилову риби"? Хто пояснить: чим відрізняється пристрій для вибуху, який глушить рибу - від пристрою, який розриває сміттєві баки? І ще - якщо пристрій був для риби, то чому застосована стаття Кодексу "Хуліганство"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Кукуся 15.06.2012 13:36
В МЧС поступило сообщение о взрыве. А спасатели уже уведомили милицию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100