реклама

реклама

З 18 червня у приміщенні Черкаського міськвиконкому розпочнуться роботи з капітального ремонту вестибюлю, вхідних дверей та вікон з метою створення зручних умов для відвідувачів. Орієнтовно, ремонтні роботи триватимуть місяць. Впродовж цього часу потрапити до міськвиконкому можна буде через запасний вхід, розташований позаду будівлі.

Як повідомила директор департаменту управління справами Олександра Незгода, проведення зазначених ремонтних робіт – вкрай необхідно задля покращення умов перебування громадян у приміщенні виконавчого комітету Черкаської міської ради. Зокрема, у холі буде облаштовано пандус, щоб громадяни з обмеженими фізичними можливостями змогли особисто звернутися на прийом до фахівців, які здійснюють прийом на першому поверсі.

Одночасно буде оновлено стелю, частково – стіни, покращено освітлення приміщення, проведена реконструкція та оздоблення підвісного каркасу фасадного навісу при вході в будівлю. Крім цього замінять вхідну групу (двері та вікна), створивши «теплову завісу» при вході. Оскільки до сьогодні через негерметичність і застарілі конструкції у зимову пору року у вестибюлі завжди було дуже холодно. Це спричиняло незручності як для відвідувачів, так і для працівників. Серед обов’язкових нововведень – оновлення території видачі перепусток із облаштуванням символіки міста, розширення зони очікування для громадян, а також створення інформаційного сектору, де відвідувачі зможуть отримати корисні матеріали та інформацію.

На час проведення ремонтів буде корегуватись робота відділення банку та банкоматів, розташованих у холі. Ліфти працюватимуть у звичному режимі, проте, в разі проведення монтажних робіт, доступ до них тимчасово буде заблоковано.

Центральний вхід до приміщення буде тимчасово зачинений. Потрапити до міськвиконкому можна через запасний вхід із зворотнього боку будівлі.

Усі роботи з капітального ремонту вестибюлю, а також вхідної групи  виконуватиме ПП «Будівельно-торгівельна компанія АДО-Інтер», повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Погляд 18.06.2012 11:46
по-моему, кто-то там застрял..при прохождении :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 бродяга 18.06.2012 06:48
Через задний проход ? Да и они - (чиновники) , да и мы -( горожане и гости) уже давно привыкли к такому прохождению. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100