реклама

реклама

Співробітники карного розшуку лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченко УМВС України на Одеській залізниці затримали двох жителів Черкаської області, які намагались скоїти крадіжку металевої рейки та вчинили опір працівникам міліції.

Подія сталася, коли, відповідно до розпорядження керівника підрозділу, проводилось відпрацювання вантажного парку з метою попередження та профілактики злочинів, пов’язаних зі злочинними посяганнями на вантажі, крадіжками деталей верхньої будови колії та засобів сигналізації та зв’язку.

У нічний час двоє безробітних місцевих жителів 21 та 33 років за допомогою металевого лому намагались скоїти крадіжку залізничної рейки.

З метою попередження скоєння злочину, працівники міліції підійшли до правопорушників. Але в цей момент один з крадіїв наніс удар ломом в обличчя оперуповноваженому, після чого зловмисники почали втікати з місця події, але були затримані.

Потерпілий співробітник карного розшуку отримав тілесні ушкодження й одразу після прибуття до лінійного відділу звернувся до медичного пункту на залізничному вокзалі, де йому надали першу медичну допомогу та направили до міської стоматологічної поліклініки.

Наразі за цим фактом Шевченківською транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 342 «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» Кримінального кодексу України, інформує прес-служба МВС України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100