реклама
Sucurity Police

реклама

На Черкащині визначили переможців ІІ туру обласного дитячого конкурсу «Охорона праці очима дітей». Активну участь в організації та проведенні заходу, за словами голови обласної організації профспілки працівників лісового господарства Миколи Опанасюка, взяли голови всіх первинних профспілкових комітетів та керівники лісогосподарських підприємств регіону.

Як розповів Микола Олександрович, переможців І туру конкурсу дитячого малюнку, вітали практично у всіх лісогосподарських підприємствах. На фінальний ІІ тур було надіслано 13 малюнків, з них 5 малюнків виконані учасниками першої вікової групи, 8 – учасниками другої вікової групи.

Нагадаємо, що конкурсні роботи виконувалися за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості та лісовому господарстві. Критерії оцінювання конкурсних робіт: актуальність теми, практичне значення, доцільність наданих рекомендацій та порад, використання знаків безпеки, оригінальність та оформлення, ступінь самостійності автора у виконанні роботи, якість роботи тощо.

Після розгляду та обговорення конкурсних робіт комісією було визначено переможців ІІ туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» та присуджено призові місця наступним чином:

У першій віковій групі

1 місце – Денису Зачепі (8 років) м. Кам’янка

2 місце – Костянтину Кочерзі (8 років) м.Золотоноша

3 місце – Анастасії Опанасюк (8 років) м. Черкаси.

У другій віковій групі

1 місце – Ігорю Маньковському (11 років) м. Сміла

2 місце – Івану Михайлюкову (11 років) с.Руська Поляна, Черкаського р-ну

Сергію Стягуну (14 років) с.Ризине Звенигородського р-ну

3 місце – Тетяні Козак (11 років) смт.Лисянка, Діані Бадай (13 років) м.Чигирин.

Всі переможці отримають відповідні дипломи та грошові винагороди, а решта конкурсантів, які будуть нагороджені заохочувальними призами.

Голова обласної організації профспілки Микола Опанасюк від імені Президії Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства та від себе особисто подякував всім головам первинних профспілкових комітетів та керівникам лісогосподарських підприємств, за активну участь в організації конкурсу та всім конкурсантам за творчі роботи та висловив сподівання, що конкурс дитячого малюнку “Охорона праці очима дітей” започаткований цього року стане доброю традицією та буде проводитися щорічно.

Адже, навчання працюючих безпечних умов праці — одна з головних складових в охороні праці, а тому розпочинати виховувати небайдужість до цінності свого життя і здоров’я, життя і здоров’я оточуючих, формувати високу культуру безпеки праці слід ще з раннього дитинства.

Використання творчих здібностей дітей та залучення до цього процесу їх батьків може бути одним із шляхів вирішення зовсім «не дитячих» проблем у сфері охорони праці, а також дієвим методом запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100