реклама

реклама

Понад 1,8 млрд. грн. податків зібрали з початку року до державної скарбниці податківці Черкащини. У тому числі до державного бюджету надійшло понад 1 млрд. грн., місцевих бюджетів – понад 740 млн. грн. Такі дані повідомив в.о. голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

“Ми зберегли позитивну динаміку в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, - зазначив Володимир Коломієць,- в результаті чого державний бюджет отримав додатково 290 млн. грн., а місцеві бюджети – 142 млн.грн.”.

Разом з цим, ДПС у Черкаській області забезпечено зростання надходжень з усіх основних податків державного бюджету: податку на прибуток – на 65 млн.грн., ПДВ – на 41 млн.грн., акцизного податку – на 43 млн.грн.; місцевих бюджетів: податку на доходи фізичних осіб – на 75 млн.грн. та плати за землю – на 42 млн. гривень.

“Всі платники податків, які заявляють до відшкодування підтверджені суми ПДВ, отримують його своєчасно, - наголошує Володимир Коломієць, - з початку року ми відшкодували грошовими коштами 131 млн. грн. ПДВ.”

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100