реклама

реклама

Новина про появу проєкту експресу Київ-Черкаси з’явилася в контексті можливого виділення фінансів із державного бюджету для «Укрзалізниці» на напрямок «розвиток швидкісних залізничних коридорів», повідомив на своєму каналі «Залізні магістралі» відомий відеоблогер Олег Васильєв.

Експрес

У згадану державну програму планують включити і маршрут «Київ-Черкаси». За інформацією голови ОДА Сергія Сергійчука, для реалізації проєкту потрібно відновити 800 м обхідної ділянки колії біля Сміли, електрифікувати 30 км залізниці від Сміли до Черкас і відремонтувати два швидкісні електропоїзди. У цьому разі загальний час поїздки за маршрутом Київ-Черкаси скоротиться до 2 годин 45 хвилин.

Сьогодні між Києвом і Черкасами курсує поїзд «Інтерсіті». Це состав із вагонів другого класу під локомотивною тягою. Поїзд рухається за маршрутом 3 з половиною години. Через те, що ділянка від станції імені Шевченка (м.Сміла) до Черкас не електрифікована, потяг втрачає 20 хвилин на зупинку для заміни локомотиву.

Про проблеми, які можуть виникнути під час реалізації проєкту з електрифікації ділянки Сміла-Черкаси, дивіться відеосюжет.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Перехожий 21.09.2020 16:06
Рябої кобили сон...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Антон 18.09.2020 18:10
Ст.Шевченка -Черкаси вже "запустили" у небуття! Через убогість депо ст.ім.Шевченка.
Давайте наступний порожняк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Столица 18.09.2020 14:01
автоматически перейдет в Черкассы ,а город будут величать Нью-Черкассы.Дело Остапа Ибрагимовича живет и процветает,что поделаешь гены.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Прибытие локомотива 18.09.2020 09:53
В Черкассы. Откроет новейшую эру кинематографа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100