реклама

реклама

Черкаські депутати виділили 50 тисяч гривень на придбання спортивного інвентарю для учасника цьогорічних Олімпійських ігор у Лондоні, кульового стрільця Сергія Куліша.

Завдяки лобіюванню розвитку фізичної культури та спорту в місті з боку радника міського голови з гуманітарних питань, депутата міськради Андрія Більди було внесено зміни до міського бюджету. Народні обранці передбачили 50 тисяч гривень на придбання спортивного інвентарю для дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

– Сергій Куліш представлятиме Черкаси на Олімпіаді 2012 року. Він відомий спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу із кульової стрільби, бронзовий призер Перших юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі, багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, рекордсмен чемпіонатів та Кубків Європи. Тому ми вирішили підтримати його і виділили кошти для купівлі сучасної гвинтівки, – розповідає депутат Черкаської міської ради Андрій Більда.

Окрім того, для гуманітарної галузі депутати виділили 200 тис. грн. до Статутного фонду КП «Центральний стадіон» на облаштування асфальтного покриття на території стадіонного комплексу, 100 тис. грн. – на проведення обстеження та створення проектно-кошторисної документації реконструкції покрівлі спеціалізованої школи № 17. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100