реклама

реклама

Орієнтовно, з 1 липня в Черкасах розпочнуться гідравлічні випробовування магістральних та внутрішньо-квартальних мереж Черкаської ТЕЦ та КП «Черкаситеплокомуненерго».

Традиційно, першими тест на міцність пройдуть теплотраси мікрорайону «Митниця», після – вулиці Сєдова та Благовісна. Після ліквідації усіх поривів комунальники перейдуть до наступного етапу випробовувань – решти мікрорайонів Черкас.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Олександра Риджаніча, цьогоріч початок гідравлічних випробовувань у місті дещо відтерміновано. Це викликано ремонтними роботами по заміні теплотраси, які здійснюють бригади Черкаської ТЕЦ на розі вулиць Смілянська-Благовісна. Замість старих крихких труб там вже проклали 160 метрів нових, діаметром 500 мм.

Відповідно до графіку Черкаської ТЕЦ роботи на цій ділянці планують закінчити до 22 червня. На час проведення ремонтних робіт рух транспорту по вулиці Смілянська (від вул. Гоголя до вул. Благовісна) тимчасово перекрито, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100