реклама

реклама Делікат

реклама

Бажаючи благодійно посприяти виборчій компанії Партії регіонів, черкаське рекламне агентство «Кассіопея стар» завдало і собі, і регіоналам, і ООН значної мороки. Як повідомила «Прочерку» директор агентства Оксана Кравцова, вони вирішили додатково за свої ресурси розробити макети для реклами.

У ніч з вівторка на середу усі ці біл-борди будуть демонтовані. Директор агентства: "Будемо сподіватись, що нас вибачать..."

У ніч з вівторка на середу усі ці біл-борди будуть демонтовані. Директор агентства: "Будемо сподіватись, що нас вибачать..."

– Площі під рекламу були надані містом. Партія заплатила за чотири офіційних біл-борди: і за розробку макету, і за друк, за все. А ми додатково розробили свій макет і роздрукували декілька постерів від себе. Бо хотіли посприяти партії, бо ми за цю партію. А зробили таку помилку, про яку тепер вся країна знає, – плутано пояснила пані Оксана. – Ми розробляли чотири макети, на одному з яких був некоректний фон. Плакат з цим фоном і пішов помилково у друк. На даний момент вже всі зусилля задіяні, щоб сьогодні за ніч все зняти.

За словами директора рекламного агентства, всього неправильних плакатів роздрукували сім штук. Потім друк нарешті зупинили. Повісити ж у місті встигли 4 помилкових біл-борди.

– Зараз обдзвонюємо райони і запитуємо чи не потрапив і туди макет з помилкою. Я вже зі спостерігачами громадянської мережі «ОПОРА» зв’язувалась, щоб ніхто не думав, що це була умисна помилка. Приносимо всім вибачення. Завтра все буде демонтовано і ми пришлемо фотозвіт про те, що все прибрано. Будемо сподіватись, що нас вибачать, – повідомила Оксана Кравцова. – Це була просто якась неймовірна дизайнерська помилка.

реклама

Коментарі  

 
+7 #13 патріотКА 27.10.2010 15:15
Оксано, навіщо так багато вибачень? Всі і так прекрасно знають хто розробляв цей макет, а підписаного його, який повинен у Вас зберігатися, вже знищили!!! А Вас ПРИМУСИЛИ взяти всю вину на себе. Це справжній чоловічий вчинок!!! То де ж, регіонали, та справедливість і чесні вибори??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Андрій 27.10.2010 10:31
Сьогодні на перехресті бул.Шевченко та вул. Б.Хмельницького в 09-10 у всій красі стоїть борд вказаний на фото. Те, що їх всього 4 помилкових, і всю ніч знімали - вже неправда.
Шкода рекламників - всі розуміють , що вони постраждали за недолугість замовника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Черкащанка 27.10.2010 09:26
Звездочёту зачёт))) :-) вчера хотела посмотреть толкование этой "Кассиопеи" - не успела
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 Марина 27.10.2010 09:10
До чего же обнаглели "регионалы" и до какой степени нужно не уважать свой народ, что бы подсовывать нам такую "липу". Опьянённые собственной безнаказанность ю и тихими поощрениями своего лидера держат весь народ за идиотов. Нужно не дать ни единого шанса этим опричникам на выборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Андрей 27.10.2010 06:07
Малюйте літаючу тарілку та інопланетян і мера Києва Черновецького в придачу (вони до суду не подадуть). Запам'ятайте прізвище директора фірми, бо вам також можуть надати "послугу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Так собі 27.10.2010 00:38
Оце так професіонали! Як же може рекламне агентство (якої б назви воно не було) не знати норми використання логотипів?! Чому воно взагалі існує?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #7 Здездочет 26.10.2010 22:58
То, что это дешевые отмазки - это, конечно понятно. Ни одна биг-морда не цепляется без согласования с управлением внутренней политики ОГА. Но насколько символично название фирмы, обслуживающей "регионалов"! В греческой мифологии Кассиопея - вздорная и оборзевшая баба, гонявшая понты перед нереидами - дескать, она - самая красивая на Олимпе. За это Кассиопея была наказана - ее забросили на небо, сидеть на клоунском троне. Причем сидеть вверх ногами. ;-)
Точно так же вся реклама у ПР-овцев - вверх тормашками
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 Землевпорядник 26.10.2010 22:29
Пісдя перегляду телеефіру по "Росі" Савіка Шустера про "передовий " загін губернатора та "нормальних" литвинівців мені дуже сподобалась як Сергій Борисович Тулуб виступав, а його колега по партії, який балотується в мери Черкас весь час позіхав, йому так було скучно і не цікаво, що він трохи не заснув. Це я кажу про пана Влізло, я даже цей ефір записав на касету. А що буде якщо цей пан стани мером, я так зрозумів що його нічого не цікавить що робиться на Черкащині. Це ж треба губернатор каже солідні речі, а Влізло в цей час неодноразово позіхає ****
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 Юлія Володимирівнв 26.10.2010 22:08
Заставили жінку взяти на себе вину!!! Оце по - чоловічому. А що в партії регіонів відсутні громотні піарщики, там тільки такі зібралися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 Альона 26.10.2010 21:47
Реклама ПР , що містить лого ООН є агітаційною! Це факт: є і заклик, і вказана дата виборів. Перед друком, по Закону, має бути підписаний макет відповідальним лицем від ПР. Це також факт - бо так потребує закон. Судячи з того, що агенство бере вину на себе - то ПР порушила Закон, або відповідальна особа виявилась безвідповідальн ою (це м"яко кажучи).
Не уявляю собі, щоб ПР вибачилась, навідь, якщо приперли до стіни: згадаємо: подій з футбольним майданчиком, скандали по Чорнобаю, Лисянці, Чигирину... і ось зараз.
Люди! голосувати треба! І всім, незважаючи на погоду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100