Відповідно по потреб ринку праці та замовлень роботодавців служба зайнятості здійснює професійне навчання безробітних, що має на меті підвищення конкурентоспроможності та мобільності громадян на ринку праці.

Понад 200 фото 1

З початку року за направленням Уманського міського центру зайнятості проходили професійне навчання: на замовлення роботодавців – 208 безробітних осіб, зокрема, 42 підвищували кваліфікацію шляхом стажування безпосередньо на робочому місці та 1 особа з числа безробітних навчалася на курсах з підприємницької діяльності. На сьогодні, із 188 безробітних, що закінчили професійне навчання - 187 працевлаштовані на підприємства та установи різних форм власності.

Понад 200 фото 2

Нині, безробітні підвищують свою кваліфікацію за навчальними програмами: «оператор котельні», «офіціант»,  «продавець продовольчих товарів», «продавець непродовольчих товарів», «провізор», «бармен» та ін.

Понад 200 фото 3

«Головною метою при організації професійного навчання безробітних є узгодження потреби роботодавця й інтересів пошукача роботи, що сприяє якнайшвидшому працевлаштуванню безробітного та закріпленню на робочому місці. Така форма роботи є взаємовигідною, як для роботодавця, який отримує висококваліфікованого працівника, так і для пошукача роботи, який повертається до продуктивної праці»,- підсумував директор Уманського міського центру зайнятості Степан Фащевський.

Уманський міський центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Новое предложение 30.09.2020 12:23
Профессиональны й дипломированный безработный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100