реклама

реклама

Оперативні працівники УДСБЕЗ затримали «на гарячому» завідуючу одного з відділень обласної лікарні, яка вимагала від пацієнтів хабарі за сприяння в оформленні на стаціонарне лікування у відділення, де вона є завідуючою, з подальшим обстеженням та наданням потрібних документів для МСЕК, що у подальшому є підставою для встановлення групи інвалідності.

У однієї громадянки завідуюча відділенням, використовуючи своє службове становище, запросила за свої «послуги» тисячу доларів США. При отриманні другого траншу грошей, якраз після святкування дня медичного працівника, хабарниця була затримана під час передачі коштів у власному кабінеті згідно ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. 

Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст.368  Кримінального кодексу України «Хабарництво». Наразі встановлюються всі епізоди протиправної діяльності цієї особи, інформує прес-служба обласної міліції.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 цікаво 20.06.2012 12:16
Цікаво а якої з обласних лікарень Черкаської обл. лікарні,Черкась кої дитячої обл. лікарні,Черкась кої обл. псих. лікарні. А то ще можна було написати однієї з лікарень області або одного з медиків області, конкретики нуль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100