реклама

реклама

25-28 червня черкащани зможуть спостерігати за запеклими змаганнями між найкращими пляжниками України. У ці дні на пляжі «Живчик» (навпроти пляжу «Марина»), що у мікрорайоні Митниця, проходитиме 3 тур чемпіонату України із пляжного волейболу серед чоловіків та жінок. Ігри розпочнуться 25 червня о 15.00. У наступні дні стартуватимуть із 9-ої години ранку. З 29 червня по 2 липня на цьому ж пляжі відбудеться Чемпіонат України серед юнаків та дівчат 1993-1994 років народження.


Цьогоріч Черкаси уже вчетверте приймають один із турів чемпіонату України із пляжного волейболу. Позмагатися у майстерності до нашого міста приїдуть команди з усієї країни. Організатори змагань очікують близько 30 чоловічих та 20 жіночих пар спортсменів.

– Ця подія уже стала традиційною для нашого міста. В Україні не так багато місць, де може розвиватися пляжний волейбол, і, на щастя для черкащан, ми маємо для цього всі умови та можливості, — ділиться організатор змагань, голова федерації пляжного волейболу в Черкаській області Максим Булатецький. Із кожним роком цей вид спорту стає дедалі популярнішим серед черкащан. Сподіваємося, що і цьогоріч городяни не залишать змагання без своєї уваги.

Пляжний волейбол — це не лише красивий і захопливий вид спорту, а й чудовий відпочинок для уболівальників, які приходять на пляж підтримати улюблені команди цілими сім’ями.

Чемпіонат України — також чудова нагода черкаським спортсменам підвищити свій рівень та подивитися, як грають кращі українські пляжники. Не всі наші спортсмени мають можливість поїхати на тури до інших міст України, тож, коли чемпіонат приймає черкаський пляж, гріх не взяти у ньому участь.

Довідка

Чемпіонат України із пляжного волейболу складається із трьох турів та розіграшу Кубку України. Переможець Чемпіонату України визначається за результатами фінального туру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100